woensdag 30 maart 2011

Journaling spots

Soms heb jij maar weinig nodig om een mooie kaart te maken. Zoals met een schitterende journaling spot van Prima Marketing. Ik heb de journaling spot wat verfijnd door de witte randjes en het middengedeelte uit te knippen. De bloemen/bladeren en het vogeltje heb ik voorzien van een laagje Ranger Glossy Accents. De quote heb ik gestempeld en in delen uitgeknipt, zodat dit beter zou passen. Hierover zit ook een laagje Glossy Accents. Deze kaart wordt trouwens voor Romy.
Wanneer je de foto vergroot door deze aan te klikken, kun je zien dat de gestempelde tekst perfect aansluit bij de gedrukte tekst op de journaling spot.

5 opmerkingen:

Romy zei

De bovenste kaart is supermooi! Ik ben ook dol op glossy accents en bij deze journal spot geeft het net dat beetje extra! En wauw, een kaartje voor mij? Het ziet er nu al super uit. Wat ben jij toch attent (en wat maak je ook een geweldige dingen!):)

MadeByMaly zei

Sjucht, Romy boft maar weer want o wat is hij (nu al) mooi. Ik ben heel benieuwd wat je nog toe gaat voegen. Je bovenste kaart is ook helemaal super, zo mooi.

Jolanda zei

Wat lief,je bent echt zo een schat!!!
Mooi,mooi,mooi!!!
xx

Marlieke zei

hoi altijd attente Odetta, wat ziet dit er ook mooi uit zeg! En dat laagje glossy accents maakt het helemaal perfect af!

Lean zei

the glossy accenten vind ik echt geweldig.