zondag 13 maart 2011

GROOT NIEUWS!!!!

Afgelopen vrijdag viel er bij mij een grote verrassing op de deurmat!
Namelijk de allernieuwste uitgave van ARTSpecially for you, nummer 12.
Met op de cover een schitterende kaart van mijn favoriete stempeldiva van Nederland, namelijk Hermine Koster (http://herminesplace.wordpress.com/)!

Nu had ik een tijdje geleden een heel leuk en prettig e-mailcontact met Angela Louwers, de eindredactrice van dit magazine. Dit naar aanleiding van ingezonden werk van mij. Maar dat dit contact nog een staartje zou krijgen????!!!!!!!

Vol ongeloof heb ik naar de rubriek "In de postbus" gekeken, want daar stonden op 2 bladzijden verdeeld mijn 2 werkjes plus mijn lange e-mailbericht geplaatst. En dat dit een hele rare gewaarwording is, kan ik je wel vertellen. Wauw, wat een enorme eer voor mij als stempelende scrapster met mijn werkjes in zo'n stijlvolle (de schitterende styling wordt gedaan door de zeer bekende Agitte Huberts) en prestigieuze magazine bij al die geweldige stempeldiva's zoals o.a. Hermine Koster, Ank de Back, ect. te mogen staan. Dus dit grote nieuws moest nog even bezinken bij mij.

Heel hartelijk bedankt, Angela voor het plaatsen van mijn werk en voor jouw lieve woorden in de brief!!!

Ik kan jullie geen foto's hiervan laten zien, het geplaatste werk valt namelijk onder de copyright van ARTSpecially for you. Dit verzoek respecteer ik uiteraard, want het is namelijk van groot belang dat zo'n magazine blijft voortbestaan, want als het om stempelen gaat, staan zij voor ons klaar! Het is een geweldig naslagwerk voor beginners tot en met gevorderden, boordevol inspiratie en zeer duidelijke uitleg over allerlei technieken en materialen.

Voor meer informatie verwijs ik jullie graag naar http://www.artspecially.nl/.
Trouwens op 16 en 17 april a.s. vindt er in het Woudschoten Conferentiecentrum (achter de sporthal van de KNVB) te Zeist het ARTSpecially Event voor de stempelliefhebbers plaats.

8 opmerkingen:

Marlieke zei

Heeee wat leuk zeg! Kan me voorstellen dat je dit een vreemde gewaarwording vond. Wel heel leuk! Proficiat en geniet er maar van!

Lean zei

yehhhhhhhhhhhh oooo super gaaf Odetta your famous now....goed van je en gefeliciteerd..
groetjes,Lean

Marlieke zei

Eh nee... Ik denk dat je het goed ingeschat hebt dat mijn broertje dit niet heel leuk gaat vinden, maar ja... Hij zal zich er bij neer moeten leggen hihi

Romy zei

Oh wauw!! YAY! Wat een geweldig nieuws. Dat zal een geweldige verrassing in de brievenbus zijn geweest. Maar je hebt het zo verdiend. Als er iemand is die geweldige dingen met stempels kan, dan ben jij het wel:) You go girl!

Scrapfanaat Peter zei

Hallo Odetta gefeliciteerd met je stukje in Art specially ik zal het zeker lezen als ik het aangeschaft heb.
Je maakt mooie dingen dus vind het wel leuk dat ze je werk zo waarderen.

Groetjes Scrapfanaat Peter

MadeByMaly zei

Wauw Odetta, wat super dat je prachtige stempelcreaties geplaatst zijn. Ik krijg de art specially volgende week binnen en ga het dan uitgebreid bekijken. Maar toch ben ik niet verbaasd dat je in een blad staat hoor, je maakt zo'n prachtige dingen. Gefeliciteerd!!! Ga je trouwens naar zeist?

SCRAP TALK zei

Hoy Odetta,
Proficiat! (zie email nog)
Eindelijk hebben ze jou als stempelqueen ontdekt ;-))
Fijne dag!
xxx
C.

Jolanda zei

Ole,Ole,Ole,Ole.......dit is gaaaaaaafff!!en idd ik las het eerder,,,Odetta is echt DE stempel queen.
Je bent geweldig!!!!!Gefeliciteerd en geniet er van...dat doen wij ook!
xx