maandag 7 maart 2011

Embellishments en bloemen

Ik heb tig embellishments en een complete kunstbloementuin. Ik ben verrukt van Jolee's 3D miniaturen, die cuts en 3D-stickers van K & Company en ga zo maar door. Wanneer ik met een project bezig ben, heb ik van te voren alle bijpassende embellishments bij elkaar gezocht. Daarvan gebruik ik dan slechts 25%. Want ik wil dat wat ik belangrijk vind dat dit ook goed zichtbaar is en dan kan één embellishment te veel net het effect verknallen. Soms zie ik voorbeelden van anderen waarbij ik de foto of bewerkte stempelafdruk moet gaan zoeken, terwijl de basis heel goed was en de foto of bewerkte stempelafdruk erg mooi. Heel vaak is het less is more. Ik wil nog wel eens heerlijk over de schreef gaan wanneer het om een mini-album gaat. Verbazingwekkend vind ik het ook hoe een lay out van 12 x 12 inches gauw vol raakt. Veel sneller dan bij een mini lay out.

Ondanks de vele embellishments die ik heb, vind ik het heel erg leuk om ze zelf te maken.

In dit doosje zaten ooit mini Prima flowers. Het doosjes is tevens een magneet. In dit doosje heb ik een bloem gevangen zitten.

De bloem heb ik van een stukje kant gemaakt wat ooit in een verrassingszakje van 't Hobbyshoppie zat. Op de brad zit een uitgeknipt gezichtje van het designpapier uit de lijn Nursery van Eline Pellinkhof. Het gezichtje is bewerkt met Ranger Glossy Accents.

Kortom ik het vind een uitdaging om zelf embellishments te verzinnen en ze dan vervolgens te gaan maken.

5 opmerkingen:

Jolanda zei

heel mooi Odetta het zijn schatjes...ik houd erg van veel embellies....hahaha...zo leuk al die kleine frutsels en bloemen.
Ik vind het blikje super,heb er ook 2...wist niet dat t magneten waren ;).
Mooi gemaakt!
Fijne dag!

Romy zei

Jij bent altijd zo goed met het zelf maken of bescrappen van dingen...hierbij weer het keiharde bewijs, hihi. Super gedaan!

Lean zei

Heel mooi gemaakt weer en ja heeel leuk om te doen ook.

MadeByMaly zei

Wat mooi Odetta, je bent gewoon een kei in het zelf bedenken en maken van embellishments

SCRAP TALK zei

Leuk idee!
Mooi emblishment van gemaakt!
xxx
C.