zondag 20 maart 2011

Don't try this at home!

Ik had een leuk tafereeltje gestempeld. Overmoedig dat ik was, had ik er een stempelafdrukje te veel gezet. Dit pakte niet goed uit. Jammer, jammer, jammer. Maar de helft kon nog worden gebruikt. Dus stempelde ik nog een schitterende muzieknoten collage. Ik krulde een hoekje om en voegde drie bloemen erbij. Ach, laat ik eens gek doen, ik heb nog van die leuke, kleine klimopblaadjes. Ik doe er drie bij. Maar dat zag er niet uit. En voor dat ik het wist had ik 2 bloemenperkjes (of valt dit onder bloemdecoraties) op de kaart staan. Ieder klimopblaadje met zorg geselecteerd vastgeplakt. Tig plakparels en -kristalsteentjes erop. Gelukkig kwamen die nog uit de E-line serie van Prima Marketing. Dus lieve beeldbuiskindertjes, don't try this at home. Want wat is dit een rotklusje. En ik weet eigenlijk niet of ik de kaart wel mooi vind. Het is in ieder geval geen kaart om op te sturen, want voor je het weet is het herfst in de enveloppe.

En zo ziet de hele kaart er uit. Iets wat niemand (en zelfs ik niet) van mij gewend is. Maar ja, het komt soms zoals het komt.


En zo had de kaart eigenlijk moeten zijn, maar in het linkerhoekje had ik één verkeerde stempelafdruk gezet. Maar ik had er twee gemaakt. Vandaar deze kaart als reserve, hahaha. Eind goed, al goed.


Trouwens ik heb als achtergrond designpapier uit de Old-fashioned Nursery blauw gebruikt. Wederom niet voor een babykaart.

7 opmerkingen:

Marlieke zei

Haha sorry hoor maar ik heb hier even heel erg zitten lachen. begrijp me niet verkeerd....ik heb je niet uit zitten lachen maar ik moest zo lachen om de manier waarop je je creatieproces beschreef! Ik vind je kaar teigenlijk wel wat hebben. Niet iets wat we van je gewend zijn inderdaad, maar toch zeker wel leuk! Als je zelf niet tevreden bent; waarom maak je er geen deco van i.p.v. een kaart? Lijstje eromheen misschien?

Romy zei

Weet je, ik vind de kaart met de kleine bloemperkjes erop juist wel geweldig mooi! Het is weer eens iets totaal anders en tja, bloemetjes zijn toch superleuk:) Heel knap opgelost!

MadeByMaly zei

Haha, net als Marlieke moest ik ook erg lachen om je beschrijving hoe jij je creativiteit gebruikt en aanpast als het nodig is. Ik zie het helemaal voor me (zo werk ik nl. ook, maar dat wist je al). Ik vind de kaart toch heel erg mooi geworden hoor.

SCRAP TALK zei

Ik kan helemaal akkoord gaan met wat Marlieke schrijft. Haha! ook ik zit hier met een smile van Zillebeke-City tot in V. Hoe je het hier neerpent Odetta, dit is alweer ééntje om mijn dag goed te beginnen!
En ook ik vind die kaart eigenlijk heel mooi geworden. Helemaal anders, ja, maar wel byzonder prachtig!
Liefs,
xxx
C.

Lean zei

grapjas ik vind de kaart toch heel mooi geworden en ook nog eens goed opgelost ook.

Jolanda zei

Ik vind m juist super!!!!Heeeeel mooi!

Christie zei

BREATHTAKING!!!!