woensdag 2 februari 2011

Yes, back in business again!

Hallo lieve allemaal,Sindskort werkt het internet plus e-mail op onze nieuwe tweedehandse computer! De vorige computer was helemaal kapot. Dankzij mijn vader hebben wij via Marktplaats deze computer gevonden. Wanneer je geen computer meer hebt, merk je hoeveel je tegenwoordig afhankelijk bent gemaakt van een goed werkende computer. Internetbankieren, solliciteren, e-mailen, bloggen, snel even dingen opzoeken via het internet, je kunt niet meer zonder een computer.

Eindelijk kan ik sinds vandaag weer berichtjes op mijn blog plaatsen. Dankzij de hulp van mijn goede collega, heb ik iets veranderd aan de internetverbindinginstelling. Uit frustratie had ik zelfs een nieuwe blog aangemaakt "Mood Papercrafter", maar misschien komt die later een keer van pas. De naam is er alvast.


Wel heb ik gemerkt dat wanneer je geen computer hebt je ook tijd over hebt voor andere dingen, hahaha. Ik heb voor mijn schoonzus 2 mooie lijstjes gemaakt met foto's van haar overleden ouders. Een bestelling van 10 kaarten klaargemaakt. Ondertussen ben ik bezig met het maken van een fotoalbum voor mijn schoonvader. En heb ik nog een heleboel kaarten gemaakt. Van deze projectjes heb ik geen foto's gemaakt vanwege de privacy-gevoeligheid. Het gaat namelijk niet over mijn leven.


Maar wat heb ik jullie en het bloggen heel erg gemist gemist!!!

Liefs, Odetta

5 opmerkingen:

Lean zei

heee welcome back!!!

Marlieke zei

Ja, snap het helemaal en ben het er helemaal mee eens: of we nou willen of niet.....we kunnen gewoon niet meer zonder computer! Fijn dat je er weer één hebt en dat je er weer bij bent!

Romy zei

Wat een gedoe allemaal met de computer, maar ik ben blij dat je weer terug bent in de online world;) Juist als je de computer moet missen, kom je er inderdaad achter hoe vaak je hem eigenlijk gebruikt. En stiekem kunnen wij wel weer genieten van alle moois dat je in de tussentijd gedaan hebt:) Ik weet zeker dat jouw schoonzus heel blij was met de prachtige lijstjes en je schoonvader zal zich ook vereerd voelen met zo'n bijzonder mooi boek. Ik hoop dat je snel went aan de nieuwe tweedehandse computer. Wat kan Marktplaats toch fijn zijn:)

Jolanda zei

JIIIPPPIIIEEEEEEE,she's back!!!!!
Gelukkig maar want ik miste je echt!!!
Nu ga ik je werkjes bewonderen!!!!!
Toy zo...
xx

MadeByMaly zei

Joepie, mijn vriendinnetje is weer online. Ik mistte je al zo! Dank je wel voor je prachtige kaartje, wat lief weer. Ik ga snel naar je andere berichtjes kijken :-)