zondag 13 februari 2011

Princess for a day!

Het leuke is, wanneer je toegang hebt tot de oude foto's van je schoonouders, dat je dan deze schitterende foto van je schoonmoeder als bruid tegenkomt.


Zij lijkt wel hier een echte prinses. Wat zagen de bruiden er zeer stijlvol uit in de jaren zestig. Ze gingen toen nog voor de full-package deal. Lange handschoenen, sluier, tiara. Een stijlvolle fotoreportage. Glamour alom. Nou zaten er 3 stuks van dezelfde foto los in hun foto-album. En ik heb er stiekem eentje gebietst. En ik denk dat zij het vast niet erg vindt, wanneer ze ziet wat ik ermee heb gedaan, hahaha. In de fotolijst zit een dubbele passe partout, wat op zich heel erg chic is. Het bruidje is uitgeknipt uit een vel uit de collectie "Le Romantique" van Graphic 45. De roosjes en het kant zijn van Prima Marketing. Verder heb ik mini parelbrads gebruikt.Het was nog een heel gedoe om de layout heelhuids in de lijst te krijgen, wat het is een lijst met aan de achterkant een schuifplaat.Zo'n stijlvolle, prachtige, klassieke foto vraagt om een rustige layout. De fotolijst, overigens afkomstig van het merk LifeStyle, is verzilverd en is zeer geschikt voor 3D. Je kunt bij deze lijst ook weer niet al te dikke embellishments op de layout verwerken, want anders krijg je de layout echt niet ingelijst.

Deze layout krijgt mijn schoonmoeder volgende maand voor haar verjaardag. Gelukkig heeft zij geen computer, hahaha. Dus blijft het voorlopig nog voor haar een verrassing.

7 opmerkingen:

Jolanda zei

Geef je m aan jouw moeder??Of aan je schoonmoeder?
Ik vind m helemaal geweldig,mooie foto en wat een mooie bruid!!Dit zal je schoonmoeder vast heel mooi vinden!!

Romy zei

Nou, ik weet zeker dat ze het helemaal niet erg vindt dat je deze foto even hebt gepikt...want wat een geweldig mooie lijst is dit. Heel mooi stijlvol! De kleuren staan perfect bij de mooie foto.

Lean zei

nee nu mag je vast no wel een foto mee pikken hoor...gaaaaaaf!!
groetjes,lean

Jol@nd@ zei

Wow!! Super mooi gemaakt zeg en wat een leuk idee ook!

Groetjes Jolanda

Anoniem zei

Wat een prachtige foto van je schoonmoeder! Geweldig die nostalgie en je hebt er een mooi geheel van gemaakt!

groetjes Marjo

Karin Wouters zei

Wauw, je hebt een schitterende lijst gemaakt. Je hebt me op een idee gebracht, mijn ouders zijn in mei 50 jaar getrouwd.

MadeByMaly zei

Prachtig prachtig prachtig. Wat heb je de (ook prachtige foto trouwens) mooi verwerkt.