donderdag 24 februari 2011

Klosjes/Spool challenge

Op de blog van Lenet, To Scrap or not to Scrap, that's the Question (http://scraplenet.blogspot.com/) staat een leuke challenge waar een gedecoreerd klosje moet maken, zie http://scraplenet.blogspot.com/2011/02/klosjes-spoolchallenge.html. Je kunt hiermee een prachtige prijzenpakket van Maxine's Melange winnen.


Ik vond dit echt een ontzettende, leuke en zeer leerzame uitdaging voor mij om mee te doen.Het mini-gebeuren is helemaal mijn ding. Het is wel heel lastig om zo'n mini-projectje te fotograferen, maar op de foto's kun je zien hoe mijn deelnameklosje is geworden.Het klosje is 9 cm hoog. Ik heb het klosje van een wit karton gemaakt. Op mijn werk vind je deze altijd bij het papier wat wij gebruiken.


De bloem op het uiteinde van het klosje bestaat uit rondjes (van klein naar groot) organzastof waarvan de randjes zijn geschroeid. Het hartje van de bloem is een grote brad waarop een gezichtje (geknipt uit een vel van de door Eline Pellinkhof ontworpen collectie Nursery) geplakt. Dit gezichtje is voorzien van een laagje Ranger Glossy Accents. Als finishing touch een fluwelen blaadje hierbij gedaan.Het hulsje van het klosje is beplakt met inpakpapier van Pip Studio. Hier omheen zit kant gewikkeld en is verder gedecoreerd met een fluwelen blaadje van Prima Marketing, een knopje, 2 speldjes, een knoopje en een waxed touwtje. Het piepkleine, groene vogeltje komt uit mijn privé-verzameling.

8 opmerkingen:

Marlieke zei

Mooi!!! En inderdaad heel mini! Dat organza-spul is ook zo geweldig; helemaal zoals jij het gebruikt! Ik heb het hier ook in diverse kleuren liggen maar gebruik eht veel te weinig. Deze creatie is super!

Romy zei

Oh wauw, wat een pracht projectje! Een hele gave challenge en al helemaal een mega-gave uitwerking ervan. Dit ziet er super uit!

Jolanda zei

Het is een schatje,heeeeel mooi!!Knap hor dat mini...poeh wat een gepruts....heel gaaf geworden!!
Fijne dag!

Lenet zei

Wat een super leuke klos is dat geworden , het bleomen kindje boven op is heel schattig. harstikke leuk dat je met mijn challenge mee doen. Bedankt!

MadeByMaly zei

Heel mooi Odetta!

Karin Wouters zei

Super mooi...
Erg leuk projectje die je heel apart hebt uitgewerkt!!

Lean zei

gaaf gedaan en succes met de challenge..
groetjes,lean

SCRAP TALK zei

Wauw! Heel mooi!
Ik weet ondertss. ook al wat een gepriegel zo een klosje is, haha.
Liefs,
xxx
C.