woensdag 16 februari 2011

Mini kaartjes met mooie teksten

Jullie zullen haast wel denken dat ik verslaafd ben aan het maken van mini kaartjes. Maar door de afmeting 8 x 8 inch van het foto-album voor mijn schoonvader (20 bladzijden) had ik best wel veel zeer bruikbare reststukken cardstock over.
Dit is een stukje gerecycled kaart waarop ik een tekstje heb gestempeld. Dit is een hele snelle methode voor een toch heel persoonlijke kaart.


Hier zijn de uitgeknipte klaproosjes vastgezet met o.a. foamtape van Hero Arts weer. Het vrouwtje "Flora Deco Woman" is van Alpha Stamps (een merk wat ik eigenlijk helemaal niet ken), maar ik had deze stempel in de opruiming gevonden en deze behoort tot één van mijn favoriete stempels. Ik vind haar zo grappig er uitzien. Ik heb haar ingekleurd met aquarelpotloden, haar uitgeknipt en haar opgeplakt. De tekststempel is van Tim Holtz en ik het het tekstblokje gemat. Voor de gein heb ik nog een reststukje designpapier van Making Memories op het kaartje geplakt.De stempelafdruk is van de stempel Michelangelo 6 van Stampinback. Ik heb deze 1 keer gestempeld op het designpapier uit de collectie Amber Road van Pink Paislee en 1x op een correspondentiekaart. Het afdrukje op de correspondentiekaart heb ik ingekleurd met aquarelpotloden en daarna heb ik dit uitgeknipt en op het designpapier geplakt. De tekststempel is van Hero Arts. Nu hou ik enorm van de Engelse taal, omdat in deze taal de gevoelens geweldig omschreven worden. En ik vond deze tekst heel mooi bij deze 2 reikende handen passen. Vriendelijkheid kost niets, maar het levert veel op! En in deze wereld zou het best wel eens wat vriendelijker mogen worden.

6 opmerkingen:

Marlieke zei

Wat zijn ze leuk!
En ik ben het met je laatst geschreven zinnen helemaal eens!

Romy zei

Ik vind je kaarten allemaal heelmaal super! Wat ben jij toch geweldig goed met stempels...en zo te zien heb je een prachtige collectie tekststempels. Ik moet zeggen dat ik Engels ook een hele mooie taal vind...ik heb altijd het idee dat ik in het Engels dingen mooier kan omschrijven dan in het Nederlands. Sommige quotes uit het Engels zijn gewoon zo alles-omschrijvend:)

Jolanda zei

wow,wat mooi!!!echt hele byzondere kaarten,vooral de laatste is ZO mooi!
Mooie kleuren,boel werk heb je weer verzet!!
Fijne avond!
xx

Lean zei

gaaf ik vind de eerste heel cool gedaan hihihi.En het formaat van deze kaarten is juist heel leuk.

MadeByMaly zei

Wat een prachtige kaartjes Odetta, ze stralen zoveel warmte uit en idd. wat je schrijft in het laatste stukje van je blog is o zo waar. (de rest ook hoor haha). Maar oh wat vind ik je kaartjes mooi en inspirerend.

SCRAP TALK zei

Prachtige mini-kaartjes met maxi-vriendschap erin! Bedankt!
Liefs,
xxx
C.