zaterdag 1 januari 2011

A very happy 2011!

Graag wil ik jullie bij deze allemaal een gelukkig, een vooral gezond & een heel creatief 2011 toewensen!Heel veel bloggers zijn bezig met het plaatsen van hun favoriete top tien van kaarten, lay-outs enz. Het klinkt haast bijna onbescheiden, maar ik kan bij mijzelf geen keuze maken. Het is te divers. Ik zou dan ook zeggen kijk gewoon op mijn blog terug en bepaal zelf wat jouw favoriet van 2010 is.2010 was voor mij een grote, creatieve ontdekkings reis. Een reis waarbij ik heel verschillende technieken heb kunnen uitproberen, o.a. met de Cuttlebug. En ik heb heel veel kaarten gemaakt. Ik heb zo goed als mogelijk geprobeerd mijn bevindingen met jullie te delen. Het afgelopen jaar had ik ook de enorme eer om gastdesigner te mogen zijn voor http://www.madebymaly.nl/. Hierdoor heb ik het scrappen voor mijzelf weer herontdekt.2010 was ook voor veel van mijn lieve blogvriendinnetjes een succesvol jaar. Gelukkig heerst er absoluut geen jaloezie onder ons en is de gunfactor naar elkaar toe heel erg groot!Ik hoop dat zowel voor mij als voor jullie de creatieve ontdekkingsreis in 2011 weer verder gaat! Ik wens jullie dan ook vooral heel veel inspiratie toe, zodat er weer heel veel mooie creaties mogen ontstaan.

5 opmerkingen:

Romy zei

Ik wens jou ook een heel gelukkig nieuwjaar vol goede gezondheid, creativiteit en liefde. Je hebt ons vorig jaar (wat klinkt dat al ver terug;)) weer verblijd met heel veel geweldig mooie creaties en lieve blogberichtjes. Dankjewel! Ik kan niet wachten te zien wat je voor prachtige dingen gaat maken in 2011.

Marlieke zei

Ook ik wens jou, samen met Rob, een heel mooi 2011! Je hebt weer een mooie terugblik geschreven en als ik dan uit mijn hoofd terugdenk aan je terugblik van 2009 naar 2010 (waarbij je volgens mij ook een vooruitblik 2010 maakte), denk ik dat je veel van je eigen 'scrapvoornemens' uit hebt kunnen voeren! Het was weer leuk afgelopen jaar zo met je geblogd en gemaild te hebben en al je kaartjes die ik heb mogen ontvangen staan nog steeds te pronken bij mijn scraphoekje! Lieve Odetta, bedankt voor alles!

Lean zei

Jij ook een heel mooi 2011 en Rob ook natuurlijk en dat je maar weer heeeeeeel veeeeeeeeel mooi creaties gaat maken.
groetjes<Lean

caroline zei

hallo

mooi verwoord ik zou het niet beter kunnen zeggen
gelukkig en gezond 2011!
hoop je nog veel te kunnen bewonderen en jij mij ook

saluutjes caroline

MadeByMaly zei

Natuurlijk wens ik jou en Rob (nogmaals) nogmaals een geweldig 2011. Een jaar waarin jullie wensen en dromen hopelijk werkelijkheid worden, waarin we hopelijk weer heel veel mogen gaan genieten van jou supermooie creaties en waarin we net zo'n fijn contact hebben als in 2010 (en eerder haha).

Wat heb jij alles toch weer prachtig verwoord. Zo mooi. Dank je wel voor het delen van je gevoelens, je creaties en...gewoon...je 'jou' zijn.