zondag 9 januari 2011

Een vintage verjaardagskaart

Een geruime tijd heb ik niet geweten wat mijn stijl was. Inmiddels ben ik er achter gekomen. Ik maak het allerliefste collages en het liefst op mini-formaat. Soms ben ik een copycat, want dan wil ik weten of ik een bepaalde stijl, zoals cute cards, ool kan maken. Ik heb maar weinig workshops gevolgd, omdat ik toch wel een beetje zelflerend ben. Ik ben iemand die er ook van houdt om verschillende technieken uit te proberen.

Soms mis je in je assortiment een kaart in een bepaalde kleur. Maar vaak heb je ook enveloppen over omdat jouw kaart, doordat je hem zo leuk hebt gedecoreerd op een zodanige wijze, niet meer in de bijpassende enveloppe past. In zo'n enveloppe stop ik een kartonnetje. Aan de kant van het opening van de enveloppe plak het klepje dicht en decoreer ik deze zijde. In het verleden deed ik dit vaker op de goede kant van de enveloppe, maar dat doe ik niet meer. Omdat mensen toch de enveloppe, terwijl dit eigenlijk een kaart moet voorstellen, toch gaan openmaken. En dan volgt er een flinke teleurstelling. Er zit niet anders dan een kartonnetje in de enveloppe, hahaha.


Het bedrukte label van katoen komt overigens van Fenny's Labels (http://fennym.marktplaza.nl/.

5 opmerkingen:

MadeByMaly zei

Wow, heel erg mooi Odetta. Je weet dat ik een groot fan ben van jou stijl.

Jolanda zei

Mooi kaartje Odetta,en lachen het envelop verhaal...die mensen denken natuurlijk een stapel geld te vinden ,hahahahah.....mooi gedaan bijna jarige odet!!

Romy zei

Dit is prachtig, Odetta! Heel mooi bloemenclustertje en het metalen vogeltje is ook heel mooi, Hihi, ik ben bang dat dat mij ook zo zou overkomen dat ik de envelop open zou maken. Ik zou dan het idee hebben "Wat een prachtige envelop, eens kijken wat voor moois daar dan nog in zal zitten":)

Lean zei

hihihi ja ze zitten ook overal aan he...mooi kaartje weer.

Marlieke zei

Oh wow deze is ook al zo mooi. Enne....soms een copycat zijn is helemaal niet erg toch?! Ik heb het al een sooit eerder geschreven, maar ik vind het juist zo leuk dat je van alles uitprobeert maar ook echt alle stijlen aankunt! Je weet overal wat moois van te maken en dat geeft mij ook weer inspiratie!