zondag 2 januari 2011

Een nieuw begin!

Deze kaart is voor een penvriendin van mij die onlangs is verhuisd en dan stuur je natuurlijk een leuke kaart om haar geluk te wensen met de nieuwe woning.


De ColorCore (whitewash) cardstock is in de stencil "Leafy Branch" door de Cuttlebug gehaald. Daarna heb ik het cardstock opgeschuurd zodat de bladeren mooi groen er doorheen komen. Het vogelhuisje uit de stempelset "Birdies" van Crafty Secrets is gestempeld op de achterkant van Bazzill cardstock (Vanilla) en daarna uitgeknipt. Ik heb aan dit vogelhuisje aan de achterkant een touwtje bevestigd die ik eerst door het ColorCore cardstock heen heb gehaald. Daarna is het vogelhuisje met foamtape vastgeplakt. De vogeltjes (uit dezelfde stempelset) heb ik rechtstreeks op het cardstock gestempeld.


De tekststempel (Marianne Design) heb ik op natuurpapier gestempeld.


Deze kaart had ik al afgelopen zomer gemaakt. Eerst was de kaart nog blanco, want de kaart kan namelijk ook als een felicitatiekaart voor een huwelijk of voor een pas samenwonend stel gebruikt worden. Zodoende heb je dan altijd een multifunctionele kaart op voorraad.

5 opmerkingen:

Marlieke zei

Ik vind deze kaart helemaal leuk! En de technieken zoals je ze hier beschrijft zijn mij natuurlijk wel bekend maar ik moet eerlijk bekennen dat ik ze eigenlijk ng nooit uitgeprobeerd heb. Ik ga ze zeker onthouden want zeg nou zelf: het resultaat is toch helemala geweldig?!

Jolanda zei

Super mooi kaartje Odetta!!!mooie kleuren ze zal er vast en zeker bij mee zijn!
Ga snel bij de rest van je "nieuws"kijken volgens mij zag ik weer een hoop staan!!
Liefs,Jolanda

Romy zei

Wauw, het is een schatje! Dat vogelhuisje aan de tak is onwijs leuk en past perfect bij het 'nieuw huis'-thema van je kaart. Super gedaan!

Lean zei

super mooi huisje ..kaart heb je weer gemaakt.
groetjes,lean

MadeByMaly zei

Dit is ook al zo'n geweldig mooie kaart. De ontvangster boft maar weer!