maandag 15 februari 2010

A Little Me Time

Het is alweer een aantal jaren geleden dat ik een 12 x 12 inches-lay-out gemaakt heb. Ik had mezelf meer bezig gehouden met mini-albums, andere verschillende andere formaten zoals een A4-formaat, 15 x 30 cm en 15 x 20 cm en het maken van kaarten. Dus heb ik geoefend, want ik ben in maart a.s. gastdesigner bij Marianne op haar blog (http://madebymaly.blogspot.com/). Ik was erg benieuwd of ik het nog kon.


Dit is het dus geworden. Het begon allemaal met de kaart "Nodig jezelf uit" van de reclamecampagne Kneipp. Ik ben een verwoede verzamelaar van dit soort kaarten en afbeeldingen. Na een nachtje slapen kwam de slogan "A Little Me Time" erbij. Iets wat ik zeer ter harte heb genomen. Terwijl heel Venlo naar de carnavalsoptocht (waaronder ook Rob) was, ik vind het momenteel veel te koud hiervoor, brrrrrr, heb ik deze lay-out gemaakt. Ik zie de optocht morgen wel via de stadsomroep voorbij komen.


Het zal nog wel eventjes duren voordat je lekker naar buiten kunt om daar zalig een boek of tijdschrift te lezen. Vandaar deze warme kleuren van het designpapier Le Fleur uit de lijn Fashionista van het merk Graphic 45. Met een prikpen heb ik gaatjes gemaakt en heb ik een bruine waxkoord hier doorheen geregen. Dat geeft een lekker robuuste look.


Ook kon ik meteen een vogelstempel uit te Victoria Clear Stamp-set van 7 Gypsies uittesten. Die had ik onlangs bij Marianne (http://www.madebymaly.nl/) gekocht. Al met al ben ik zeer tevreden over mijn lay-out. Ik kan het nog!

9 opmerkingen:

Lean zei

hihihih ja hoor je bent het niet verleerd heel mooi gedaan.
gr,Lean.

Romy zei

Je kan het zeker nog. Hoe je dat toch voor mekaar krijgt...na zo'n lange tijd geen 30" layouts meer, toch zo'n schitterende layout maken. Petje af hoor:)

Marlieke zei

Haha wat mij betreft mag je 'contract' als gastdesigner doorgaan ;-). je layout is goed gelukt hoor!

bedankt ook voor je lieve reactie bij mijn laatste LO!

Marlieke zei

PS: was mijn journaling trouwens te lezen, of ben je nog steeds nieuwsgierig? Kleine moeite om er een foto van te nemen hoor! Ik hoor het wel!

Cora zei

jup je kan het nog!! ziet er mooi uit hoor!!!

MadeByMaly zei

Wat mooi Odetta...maar wat lees ik nu? Ben je niet naar de optocht gegaan? Foei, en dat als 'zuiderse inwoner van het land'. Mijn tenen en benen zijn er bijna afgevroren want de optocht duurde zo ellendig lang oeps. En maandag mochten we nog een keer voor de kinderoptocht maar toen konden we daarna opwarmen in de carnavalstent haha.

Jolanda zei

Mooi!!eb tja me time....wie komt t niet te kort.Goed onderwerp om over te scrappen!!

Christie zei

It's so important to have "me time".
I love this layout. I can't believe you waited so long to create a 12x12. You're so, so good at it!

SCRAP TALK zei

En of! Je kan het zeker nog! En net als al je creaties zijn ook je lo.'s speciaal! Prachtig!
xxx
C.