dinsdag 16 februari 2010

Life is Good

Om zeer zeker te zijn van mijn zaak heb ik nog één keer geoefend, hahaha!

In Somerset Garden wonen er niet alleen vogeltjes, maar ook eekhoorntjes. Als je dit nestje zo ziet, dan moet je wel vertederd raken.

Het designpapier is afkomstig van het populaire merk October Afternoon. Het zit vastgeplakt op een vel Bazzill Cardstock Kraft.

Verder heb ik een stukje papier met houtdesign met gaten er in geponsd van de Auping reclame. Thickers Alfabetletters van American Crafts vind ik altijd super. Ik ben minder vriendjes met de verpakking hiervan. Het blijft een gedoe om het zaakje weer fatsoenlijk in het celofaanzakje te krijgen. Het lint komt bij Romy vandaan.

Verder heb ik een afbeelding met eekhoorntjes erop uit het toenmalige tijdschrift Living gebruikt. Ik heb een hele doos vol met mooie afbeeldingen. Tegenwoordig heet dit tijdschrift Liv'. De afbeelding heb ik op een stukje karton geplakt en de randjes omgebogen. Zo krijg je een 3D-effect. Met gluedots zijn de klimopblaadjes één voor één opgeplakt. Verder heb ik een Philosophy Tag van Tim Holtz als decoratiegebruikt.

11 opmerkingen:

Marlieke zei

Zo schattig!! En ik neem aan dat je nu wel weer zeker genoeg bent van je zaak om aan het gastdesignerschap te beginnen? ;-)
Mooi gedaan hoor!

Lean zei

gaaf en de eekhoorntjes zo lief.Ik heb een half jaar geleden een hele ris afbeeldingen gedumpt.Het werd hier een beetje te vol met mijn bewaar drift.Uhhh word weer eens tijd om te hozen...hihihihii.Maar de eekhoorntjes zijn wel heel schattig je ziet wie bewaard heeft nog wat.
gr,Lean.

MadeByMaly zei

O prachtig Odetta...je hoeft niet te twijfelen aan jezelf hoor, je bent niet voor niets gastdesigner toch? Ik heb alle vertrouwen in jou en je prachtige scrapstijl. Dat gaat helemaal goedkomen, gewoon jezelf blijven (dat was tip 1 haha).

Romy zei

Daar is geen twijfel over mogelijk: je bent super in 30 bij 30 lootjes! Dit is zo gaaf. Het lijkt wel of de eekhoorntjes zo uit de layout kruipen. Geweldig gedaan met die blaadjes.

nora zei

Ohhhh wat schattig zeg.Nog nooit gezien.Groetjes Nora

Mika zei

Geweldige lo en leuk om te zien wat je allemaal op je blog doet. Mika (www.mikascrap.typepad.com)

Jolanda zei

Ach wat een lieffies...mooi gedaan!

Marley zei

Wat een prachtige lay out!! xMarley

Christie zei

This is so sweet, I love it!

I love how you put together different elements. I love the squirrels!

SCRAP TALK zei

Hoy Odetta,
Heel mooie lo.! Het is net of die eekhoorntjes mij hier echt aankijken; of ze zo de kamer gaan inspringen!
Fijne zondag!
xxx
C.
B.t.w. Hoe gaat het me je mama? En met jou natuurlijk in deze tijd?

Peet zei

ohhh, geweldig Odetta!!!