zondag 27 september 2009

Vervolg Pink Ribbon Journal

Hier volgen nog enkele foto's van de Pink Ribbon Journal.

Voor de journal vond ik vooral de voorkant van de kaft erg belangrijk. Het moest er vrouwelijk en zacht uitzien. De kaftjes zijn o.a. bekleed met natuurpapier. De stempel met het schitterende vrouwengezicht "Vanessa" is van Stampers Anonymous. Het bloementakje van Cherry Arte is op designpapier gestempeld, toen is dit takje voorzien van een laagje Ranger Glossy Accents. Toen het opgedroogd was, heb ik het bloementakje uitgeknipt. De grote bloem heb ik gestempeld met een stempel die ontworpen is door Hermine Koster, DE stempeldiva van Nederland. Heel erg leuk dat ik Hermine ook bij de expositie heb gezien. De mooie quote staat op een transparant en is afkomstig van Making Memories.


Voor de rest is de inhoud voornamelijk opgebouwd uit diverse journalblaadjes, designpapier en hier en daar voorzien van een stemelafdruk om wat accenten te leggen. Mijn achterliggende gedachte was dat het moest vooral een functioneel boekje moest worden waarin geschreven kon worden.

Ik vind het overigens erg leuk om journals te maken :)!!!

Daarna hebben wij heerlijk op ons gemakje in de schitterende winkel van Joan Gevaert rondgesnuffeld. En nog gezellig een terrasje gepikt tijdens deze zalige Nederlandse "Indian Summer" bij een heel gezellig café, genaamd "Premier", gelegen aan het Museumplein bij het Kippelijntje (spoorlijnverbinding Ede-Wageningen - Amersfoort) in Ede. Dit café is echt een aanrader. Er is een mooie overkapping met kroonluchters!!! en ontzettend vriendelijk personeel.

7 opmerkingen:

Lean zei

Het is een super gaaf journal mini book geworden.Heel mooi van kleur en alles past heel mooi bij elkaar.Super dat er ook op geboden is.
Ede is inderdaad een leuke stad met een mooi bod en heide rijke omgeving.Wij zijn er al aardig wat keertjes geweest.
gr,Lean

Romy zei

Dit ziet er supergaaf uit! Heel erg mooi kleurgebruik en prachtige details. Een waar pronkstuk voor de toekomstige eigenaar. Goed om te horen dat jullie het zo naar je zin gehad hebben. En even nagenieten in een café maakt de dag dan helemaal af.

MadeByMaly zei

O wat gaaf Odetta, ik ben helemaal verliefd op je journaling! Wat fijn dat jullie zo'n heerlijke dag hebben gehad.

SCRAP TALK zei

Ik ben er idd. ook verliefd op! Een prachtig hebbedingetje van jouw hand!

Anoniem zei

Schitterend journal, heb hem in het echt gezien en dan is hij nog veel mooier. Leuk je gisteren even gezien en gesproken te hebben :o)

Jol@nd@ zei

Wauw!! Echt prachtig heb je dit gemaakt zeg!! En wat fijn dat jullie het naar jullie zin hebben gehad!

Groetjes Jolanda

Christie zei

Gorgeous, gorgeous, gorgeous!!!