zondag 20 september 2009

Weer terug na een korte pauze!Het vorig weekend had ik 2 fijne dagen achter de rug! Op zaterdag kwamen mijn ouders en bleven gezellig eten. Van hen kregen wij dit schitterend boeket. Precies zoals Odetta het allermooiste vindt, volgens mijn moeder. Ik hou van hortensia's met hier en daar een zalmkleurige (tezamen met een witte/lichtgroene roos is dit mijn favoriete kleur voor deze bloem) roos ertussen. Deze combinatie heb ik ooit zelf bedacht tijdens het samenstellen van een boeket bij een bloemenzaak. Dit kan ook heel goed met mini-roosjes. Je heb dan een mooi vol boeket. Als de rozen zijn uitgebloeid, bij mij staan ze na een week nog steeds prachtig, heb je nog steeds een mooi boeket over waneer je de rozen er tussenuit haalt. Verder kwamen afgelopen zondag Fred, Miriam en hun 2 zoontjes Niels en Lars bij ons op bezoek. Fred ken ik vanaf 1991 tijdens een vakantie in Spanje. Gekscherend noem ik hem ook wel eens "Fred Escolette" want wij waren toen samen met een reisorganisatie voor jongeren "Club Escolette". Hij schreef elke dag een liefdesbrief naar zijn huidige vrouw Miriam, want met haar had hij nog maar net verkering mee. Dat was zo schattig en romantisch van hem!
Verder had ik vanaf dinsdagavond tot met vrijdag een verplichte pauze, want ik voelde mij zeer grieperig. Nee hoor, geen Mexicaanse griep. Maar gewoon enorm brak, verkouden en hoofdpijn. Maar vanaf zaterdag ben ik langzaam maar zeker weer op de been en hoop ik morgen weer mijn werk te hervatten.

3 opmerkingen:

Lean zei

eigenlijk een beetje van alles beetje lol en een beetje ziek zuchtttttt,maar gelukkig gaat het al weer wat beter met je...mooie bloemen.
gr,lean

Romy zei

Zo te horen heb je, op het ziek zijn na, een heerlijke tijd gehad. Wat lief dat hij met zijn huidige vrouw liefdesbrieven schreef. Dat soort verhalen zijn natuurlijk heerlijk om bijna twintig jaar later nog eens na te vertellen:) Prachtig boeket!

SCRAP TALK zei

Prachtig boeket en ook mijn lievelingskleuren van rozen! Hopenlijk gaat het nu al weer beter met jou, Odetta!
@ Romy: Het is nog heerlijker om die brieven na 27 jaar nog eens boven te halen en te herlezen;-)) Ik koester onze liefdesbrieven dan ook (Danny zat door de week in Duitsland, hebben 3 jaar verkering gehad, kun je tellen hoeveel brieven?)