zondag 4 oktober 2009

Autumn Journal deel 1

Na al roze Pink Ribbon-gebeuren, vond ik het wel weer eens tijd worden voor de wat warmere kleuren. Ik heb een herfst journal gemaakt. Hierin staan mijn persoonlijke herinneringen aan de herfst en schitterende quotes vermeld.

Marianne van de webwinkel "Made by Maly" heeft in opdracht voor mij de basis van het mini-album gemaakt met het designpapier "Amber Road" van het merk "Pink Paislee". Ik vind het erg knap dat Marianne altijd mijn aanwijzingen opvolgt voor het maken van een mini-album. Ik geef altijd aan hoe een streepje van het designpapier moet verlopen, dat enkele bladzijden los wil aangeleverd wil hebben, dat ik als aanvulling ook nog een vel cardstock wil (in dit geval was dit kraftpapier). Ik vind het altijd enorm fijn dat bij haar deze mogelijkheid bestaat. De afmeting van dit album is 14 x 10 cm.


Bij de "Xenos" is het altijd avontuurlijk shoppen en daar vond ik o.a. dit herfstblad. Dit blad zit bevestigd met gluedots. De tekst is geprint op linnenstructuur en de randjes zijn voorzien van een inktlaagje. Verder heb ik een kraftkleurig waxkoordje om het kaftje door het knoopje van "Jukintz" heen geknoopt.

De schattige herfstachtige bedeltjes zijn afkomstig uit de webwinkels "Scrapstuff and More" van Romy en het "Hobbyshoppie" van Karin. De kralen komen bij de "Xenos" vandaan.

De linken naar de winkels "Made by Maly", "Scrapstuff and More" en "Hobbyshoppie" vind je onder het kopje "Mijn favoriete winkels". Hierbij staan alleen de winkels vermeld die een supergeweldige service en een prettige communicatie hebben. Vooral verzendvriendelijkheid bij een webwinkel vind ik een belangrijk item. Echte aanraders dus.

4 opmerkingen:

Romy zei

Wauw, wat is dit mooi geworden. Inderdaad een prachtig gebonden boekje. En dat blad op de voorkant...je moet er maar op komen: het is fantastisch gaaf!

MadeByMaly zei

Ik was al heel benieuwd hoe je het boekje zou gaan maken, want volgens mij had jij allang een idee :-). Het is prachtig geworden, je mag er met recht trots op zijn.

SCRAP TALK zei

Dit is een prachtig boekje! Om zo klein te werken... vind ik nog altijd moeilijk. Dit geeft direct een warm gevoel!

Lean zei

Ziet er prachtig uit.
gr,Lean.