zaterdag 1 augustus 2009

Made by me

Behalve dat ik geweldig leuke post ontvang, ben ik zelf ook nog bezig met het een en ander. Verder heb ik momenteel nog twee weken vakantie, dus ben ik wat minder op mijn blog aanwezig. Maar hé, give the girl a break!

Dit 3-D lijstje (van de Action) heb ik reeds afgelopen dinsdag gemaakt. Het is voor de buren van mijn ouders die vandaag hun 40-jarige huwelijksfeest vieren. Dus kan ik het nu met een gerust hart publiceren. De buurvrouw is, net zoals ik, dol op fluitekruid. De kaart met de schitterende foto met het fluitekruid vond ik bij de HEMA. Het lijkt net of het zonlicht door de fragiele fluitekruid wordt gevangen.

De passe partout heb ik gesponsd met 2 verschillende kleuren blauw en 2 verschillende kleuren blauw. Verder heb ik met een fluitekruidstempel van Stampingback met VersaFine Spanish Moss de passe partout bestempeld. Aan de binnenkant op de hoeken van het glaswerk heb ik kleine foamrondjes geplakt zodat de inkt op de passe partout niet in aanraking komt met het glas.

Verder heb ik een bijpassend kaartje gemaakt. Het heeft een formaat van 10 x 15 cm en is doormidden gevouwen.

Aan de binnenkant komt een stempelafdruk van het negatief van de fluitekruid terug. Dit is ook een stempel van Stampinback. De achtergronden zijn gesponsd.

7 opmerkingen:

Lean zei

Zo jij hebt het lijstje mooi gepimt zeg.Jij gaat weer iemand blij maken.
gr,Lean

Romy zei

De lijst is prachtig! Alles past heel mooi bij elkaar. Ook de bijpassende kart is heel mooi gemaakt.

Jol@nd@ zei

Wat heb je prachtige ingen gemaakt!! Ze zullen er vast heel blij mee zijn!

Groetjes Jolanda

SCRAP TALK zei

Heel mooi, zowel de lijst als kaartje! Prachtige kleuren! Die stempel van dat fluitekruid is bjoetifull! Welk merk is die a.u.b.?

Cora zei

echt super die lijst!! wat me met een 'simpel' kaartje al niet kunt doen!!

Jolanda zei

Kunst met de hoofdletter K....Odetta wat maak je toch een mooie dingen!
En wat zullen de "krijgers "blij zijn!

Marlieke zei

Tjongejonge...kom ik terug van een weekendje weg, mis ik wel weer onwijs veel op je blog hoor ;-). Maar dit is leuk thuiskomen zo! Wat een prachtige dingen heb je weer gemaakt!

Groetjes Marlieke