zondag 16 augustus 2009

Zuinigheid met vlijt!

Soms heb je restjes designpapier over waarvan je denkt: "Wat moet ik hiermee?" Vooral wanneer het dessin van het papier heel erg mooi is, dan kan ik als paper addict het niet over mijn hart verkrijgen dit weg te gooien. Een leuke tip is dan als volgt: maak een kaartje op ATC (artist trading card) op ATC-formaat (6,4 x 8,9 cm) of op een ander formaat van cardstock. Op de KreaDoe-beurs in Utrecht had ik een aantal pakjes ATC's in diverse kleuren voor een zachtprijsje gekocht. Nu ruil ik geen ATC's. Maar ik gebruik deze kaartjes wanneer ik plotseling heel snel een kaart nodig heb. Dan plak ik de ATC op een kaart en het is in een mum van tijd klaar. Dus het is altijd handig om een aantal van die kaartjes op voorraad te hebben voor je weet maar nooit.

Op de foto is gebruik gemaakt van restjes designpapier van de paperpad uit de lijn Wisteria van
Basic Grey.

4 opmerkingen:

Marlieke zei

Deze zijn alle drie zo mooi en zo schattig! Leuk hoor Odetta! Het eerste kaartje vind ik wel het leukste.

Groetjes Marlieke

SCRAP TALK zei

Idd. alledrie heel mooi maar ik ga ook voor het eerste! Ben verliefd geworden op dat poppetje dat je zo mooi hebt aangekleed op mijn kaartje!

Romy zei

Alle drie zijn ze prachtig! Wat een goed idee om zo snel kaarten te maken. Ik vind ook de eerste het leukste, maar de laatste twee zijn ook prachtig: de bloemen lijken net deel uit te maken van de stempel.

Lean zei

AAA wat een droppies weer ,mooi gemaakt.
gr,Lean