vrijdag 30 maart 2012

Bijna pasen

Van Karin Wouters van 't Hobbyshoppie (http://hobbyshoppie.marktplaza.nl/) ontving ik deze prachtige paaslabel. De paashaasje lijken wel van chocolade te zijn gemaakt. Dank je wel, Karin!!!



Zelf ik heb een hele tijd terug al deze paashanger gemaakt. De afbeelding van paashaas is van Pion Design. Ik vind hem zo schattig.



Met dubbelzijdige tape heb ik het prachtige kant zowel op de achterkant als op de voorkant vastgeplakt. Verder heb ik er parelmoeren knoopjes bevestigd om het nostalgische effect te verhogen.



Verder een aantal paaskaartjes gemaakt. Eigenlijk heel eenvoudig, maar deze afbeelding heeft maar weinig nodig. Dus dit is nog eens clean & simple vintage scrappen, hahaha.



Hier een echt voorjaarskaartje. Het designpapier is van Pion Design. Het mandje past er perfect bij en het is voor mij een goede manier om eens een keer van mijn overtollige Jolee's af te komen.

6 opmerkingen:

Marlieke zei

Oh wat leuk allemaal! Ik heb het eens even op mijn gemak zitten bekijken en het was werkelijk genieten!

Unknown zei

Wat een enige Paascreaties Odetta, dat schattige haasje is toch om op te eten?? Groetjes, Ira

MadeByMaly zei

Wat prachtig Odetta. Jij hebt echt de gave om met één mooie afbeelding en een paar materialen iets heel erg moois te maken. Ik geniet weer volop van je creaties.

Romy zei

Simpel, maar toch zo mooi! Hoe doe je dat toch?:) Prachtige kaarten weer!

Unknown zei

ja ik vind het haasje ook een dotje gave kaartjes/hanger heb je weer gemaakt en een mooi tag van Karin,
groetjes,Lean

Patrice zei

Wow Odetta dit zijn talrijke mooie werkstukken!