woensdag 27 april 2011

Een kleine ode aan Misty

Het zal bijna niemand ontgaan zijn dat Misty, de trouwe viervoeter van Lean , tijdens pasen is overleden. Door de schitterende layouts die Lean maakte over haar hond, konden wij via de blog van Lean (http://scrapselsfromlean.blogspot.com/) de avonturen van Misty meebeleven. Zij is de meest gescrapte hond van Nederland. Ik viel voor het lieve snoetje van Misty en zij werd voor mij mijn favoriete bloghond. Ik werd fan van haar. Misty is nu al een legende in blogland geworden, gezien het grote aantal reacties wat Lean heeft mogen ontvangen van iedereen op haar blog. Hopelijk helpt dit een klein beetje de pijn te verzachten. Misty rent nu rond over de eeuwige jachtvelden en zij heeft geen last meer van epilepsie-aanvallen. Ze kan nu probleemloos zwemmen. Iets wat ze heel graag deed, wat ik van Lean begrepen heb, maar wat zij niet kon doen vanwege haar ziekte.

Deze kaart heb ik voor Lean en Ron gemaakt, als blijk van medeleven. Het afdrukje van het pootje staat symbool voor de afdrukjes van Misty's pootjes die Misty achterliet in hun harten.


Gek eigenlijk, dat er zoveel soorten kaarten bestaan, maar niet een soort condoleancekaart voor het verlies van een huisdier. Nu weet ik ook wel dat een dier geen mens is, maar een huisdier is wel een lid van het gezin. Een wezentje waarvoor je goed hoort te zorgen. En wanneer je huisdier is heengegaan is dit wel een groot gemis in het gezin.

Dus lieve Lean (en Ron) heel veel sterkte met jullie grote verlies. Misty zal ook enorm gemist worden in blogland! Rust zacht lieve Misty!

4 opmerkingen:

Marlieke zei

Dat heb je mooi gedaan maar ook heel mooi verwoord! Erg goed gedaan!

Jolanda zei

Hele mooie kaart!
en zo zielig....vind het zo erg voor Lean en Ron.
Gelukkig hebben ze super veel mooie herrinneringen door Lean gescrapt!
xx
(alle lezers van Lean haar blog treuren om Misty denk ik..ze was zo geliefd!)

Lean zei

ooooo die ziet er prachtig uit zeg.Ik mag hem natuurlijk nog niet zien.Normaal loop ik om deze tijd buiten met Misty...maar ik heb nu tijd over .Hoewel ik natuurlijk veel liever buiten was dan achter die stomme pc..
doeeegggg,Lean

Romy zei

Jeetje, wat heb je het allemaal prachtig verwoord! Ik zelf voelde ook een grote kriebel in mijn buik toen ik het bericht op Leans blog las...ze waren zo dol op Misty, Misty had zulke geweldige baasjes...ze zal heel erg gemist worden. Ik weet zeker dat Lean en Ron toch een beetje steun kunnen halen uit deze prachtige kaart.