maandag 18 oktober 2010

Patisserie-kaartjes

Ik hou van romantische etagéres, mooie bonbons (oftewel pralines), petit fours en van die mooi kleine Franse patisserie-taartjes.

Nu heeft Pink Paislee een heel mooi stempelsetje uit de schitterende lijn Parisian Anthology uitgebracht. Het zijn zijn wel niet zo'n grote clear stamps, maar in dit geval geldt: Klein, maar fijn. Deze stempels matchen geweldig met de lijn On the wings of a dream van Shabby Green Door. Met dit gegeven heb ik de onderstaande twee kaartjes gemaakt. De taartjes zijn gemaakt met een stukje designpapier.

4 opmerkingen:

Jolanda zei

heel mooi Odetta,die stempeltjes zijn zeker mooi!!Ik vind die lijm van Pink Paislee zo mooi met die knalgele rozen...weet ff niet hoe die heet...maar je kaartjes zijn geweldig zoals altijd!!!
Fijne vrije dag!!!

Romy zei

Wauw, wat zijn die stempels gaaf! Ik wist wel dat jij met deze lijn iets heel erg moois zou gaan maken en inderdaad...deze twee kaartjes zijn prachtig en heel stijlvol!

SCRAP TALK zei

Heel mooie kaarten! Echte Odetta's!
Ik vond die stempeltjes ook wat klein in de winkel maar als ik zie wat jij ermee doet. Schitterend! Je geeft me inspiratie ;-))
Liefs,
xxx
C.

Lean zei

zuchttt moest je nu die stempels er bij plaatsen..hihihii.Super kaart weer Odetta.