zaterdag 9 oktober 2010

Ik ben weer terug op mijn blog!

Oeps, sinds 20 september geen items meer geplaatst.


Na wat enkele tegenslagen zoals met de ketel (Rob heeft zelf een nieuwe ketel geïnstalleerd) en momenteel een griepje bij mij ben ik hier niet meer aan toegekomen. Ik moet wel zeggen dat ik dit heb gemist. Dus kun je nu genieten van mijn inhaalslag. Dus bekijk mijn berichtjes tot aan 20 september jl.Veel kijk- en leesplezier toegewenst!


Lieve groetjes, Odetta

6 opmerkingen:

MadeByMaly zei

Joepie, je bent weer terug :-))
We hadden al bijgekletst maar ik mistte je blogberichtjes en je prachtige projecten.

MadeByMaly zei

O ja, vergeet ik het helemaal...dank je wel voor je prachtige kaart! Hij kwam precies op het goede moment.

Romy zei

Wat fijn om weer wat van je te horen/zien:) Ik kan niet wachten om al je berichtjes te lezen en prachtige creaties te bekijken! Vandaag zat trouwens een kaartje van jou voor mij bij de post...en wauw, wat is die onwijs mooi! We zijn er hartstikke blij mee. Toevallig heb ik dat Steampunk papier ook nog liggen en je hebt me meteen weer geïnspireerd:)

Marlieke zei

Hoi Odetta, allereerst ontzettend bedankt voor je mooie en lieve kaart! Ik waardeer het heel erg. je bent niet de enige die niet meer op blogger isgeweest hoor....ik geloof dat ik met je meegedaan heb, haha. Fijn dat je er weer bent! Ik ga eens even lekker zitten kijken en lezen!

Lean zei

oeps.....fijn dat je er weer bent en beterschap nog.

Jol@nd@ zei

Fijn dat je alweer wat beter bent en ik ga je berichtjes bekijken. Bedankt voor je reacties op mijn blog. Bij de layout '2 girls' staat Joyce er wel op, maar zelf sta ik er niet op:P

Groetjes Jolanda