zondag 25 april 2010

Work in progress

Ik ben druk bezig met verschillende projectjes door elkaar heen. De keyword is "Birdcages". Verven, glimmer misten, knippen, plakken. Kortom, birdcages. Wordt vervolgd.

Even nog wat anders om mijn berichtje te vullen.

Sinds vorig jaar heb ik een geweldige lijm ontdekt. Deze was een keer bij de Lidl te koop en is van het merk UHU. Het is een Duits merk en het is een Alleskleber. Het klinkt ook zo lekker UHU glue. Vooral wanneer je het heel erg snel zegt. Het is een geel flesje (250 ml) en bij het dopje zit de kleur zwart. Het lijmt bijvoorbeeld metaal op glas. Wat je lijmt, komt muurvast te zitten. Voor alle duidelijkheid: niet geschikt dus voor foto's!!!

En dan is ineens de lijm op :(. Maar wij wonen vlak bij de Duitse grens, en een paar kilometer verderop in Kaldenkerken heeft Rob een keer bij de Duitse klusmarkt Obi weer wat lijm meegenomen. Ach, Rob is zeker wel begaan met mijn hobby :).

5 opmerkingen:

Marlieke zei

Haha...wat een verhaal weer; lijm op! Gebeurt mij ook wel eens hoor. Ik ben heel erg benieuwd naar je projectjes!! En ook ik ben met van alles en nog wat bezig. Over een week begint mijn meivakantie en dan hoop ik weer wat af te kunnen maken. Groetjes en ik wacht vol nieuwsgierigheid op je creaties!

Romy zei

Haha, die Rob heeft weer een leuke dagbesteding met zijn boodschappen voor jou;) Maar ja, dan kun jij weer lekker plakken:)

Ik ga trouwens ook best ver als mijn lijm of tape op is. Bij de Action en Trekpleister verkopen ze 'mijn' tape niet meer en na een tijdje waren al mijn rollen op. Toen heb ik een rol van 4,50 euro gekocht (terwijl die van de Action iets van 30 cent was, geloof ik). Tja, ik moest toch wat hè: het was of 4,50 euro armer of een weekend zonder scrappen. Toen was de keuze snel gemaakt, hihi.

Jolanda zei

Goede (betaalbare)lijm is lastig te vinden.jammer ia dat he...dat er nou geen een fabrikant met ons mee denkt....mmmm...

Jolanda zei

En ik ben natuurlijk heeeeeeeeel benieuwd naar je projecten....kan bhijna niet wachten!

Lean zei

Kom maar op met je projecten......en een goede lijm moet er zijn hihihii.
Toch ook nog eens handig...MANNEN!!!!
gr,Lean.