dinsdag 9 februari 2010

Enveloppen

Soms heb ik een enorme mazzel tijdens de opruiming een kalender, zoals op de foto, van het merk Paperclip uit de lijn Cherry Blossom tegen te komen. Het papier heeft dezelfde hoogwaardige kwaliteit als dat van het designpapier van Crate Paper. Heel mooi mat en lekker stevig. Kenners van Crate Paper weten precies wat ik bedoel.Dus heb ik afgelopen zaterdag met behulp van een mal enveloppen gemaakt. Want als je eenmaal bezig bent, kun je er net zo goed meteen 9 stuks maken. En tijdens deze sombere dagen na kerst (waar blijft toch dat heerlijke open vriesweer met een strakke blauwe lucht en een heerlijk zonnetje erbij???!!!!) kun je toch wat vrolijke kleuren gebruiken.


Deze enveloppen hebben een afmeting van 17 cm lang en 11,5 cm breed. Je kunt zo'n enveloppe ook mooi decoreren met een stukje bloesemtak van Prima Marketing. Dat ziet er meteen heel anders uit. Een lintje er doorheen trekken en je hebt een beeldige enveloppe.


Mij stoort het helemaal niet dat je aan de binnenkant kunt zien, dat dit ooit een kalenderblad is geweest. Men kan dan meteen zien dat ik best wel creatief met een kalender kan omgaan, hahaha.

4 opmerkingen:

Marlieke zei

Zucht! Ook al zo mooi! En inderdaad...die binnenkant stoort helemaal niet! Wt heb je dit weer mooi gedaan!

Jolanda zei

Leuk juist die binnen kant!Maakt t nog leuker vind ik!

Lean zei

gaaf die floppen.
gr,Lean.

Romy zei

Oh, wat geweldig mooi! Dat heb je heel slim bedacht en zelfs de binnenkant vind ik mooi zo.