dinsdag 2 februari 2010

Een valentijnskaart

Mijn moeder wil nogmaals mijn bloglezeressen van harte bedanken die zo met haar meeleven. Zij vindt dit zo lief en attent! Zij heeft 2 dagen in het ziekenhuis gelegen, waarbij 1,5 liter vocht uit haar long is verwijderd. Verder begint ze vandaag aan een hormonenkuur die de groei van kankercellen moet remmen. Zij blijft onder strikte controle. Mocht het niet zo verlopen zoals het zou moeten, dan kan men meteen ingrijpen. Ze is in ieder geval heel dapper!


Door de nogal hektische en onzekere periode met mijn moeder heb ik even, zoals Marianne het mooi omschreven heeft, in de wachtstand gestaan. Weinig animo en weinig mojo, zullen we maar zeggen.

Dus nu ik langzaam maar zeker weer uit de wachtstand raak, groeit de animo en de mojo om iets creatiefs te gaan doen steeds meer. Vandaag heb ik deze valentijnskaart gemaakt. Ik heb eigenlijk 2 stuks van dezelfde versie gemaakt. Eentje is voor mijn ouders en de andere is voor mijn jeugdvriendin Marian. Wij sturen traditiegetrouw elkaar met valentijnsdag altijd een kaart. Het is een traditie die in ere probeer te houden.

7 opmerkingen:

Jolara zei

mooie kaart ! GR Joyce

Lean zei

Gave kaart en een leuke traditie.
gr,Lean.

Romy zei

Goed om te horen dat de zin om te scrappen weer een beetje terug komt. Je kaartje is schitterend geworden! Het is ook niet niks wat jullie momenteel met de hele familie door moeten maken. Gelukkig zijn de twee zware dagen in het ziekenhuis inmiddels voorbij. Ik hoop dat je moeder zich al beter voelt. En dapper, dat is ze zeker!

Marlieke zei

Fijn om te lezen dat het langzaam maar zeker beter gaat met je moeder (en dus met jou en je familie ook!). Ik begrijp het goed hoor, dat je even in de wachtstond stond! (heb ik ook weleens; is toch helemaal niet erg?!). Toch heel veel sterkte nog de komende tijd voor jullie allemaal!!!

Jolanda zei

Mooie kaart,ik stuur ook altijd aan mijn ma,en aan een goede vriendin....leuk om te doen.

Peet zei

Wat ontzettend mooi, odetta!!!

SCRAP TALK zei

Mooi gezegd: in wachtstand gestaan... ik ook dus :-))
Ik hoop dat het zo goed als mogelijk gaat met je mama!
En wat een prachtige kaart van jou alweer!
xxx
C.