zondag 21 december 2008

Mijn kerstkaart voor jullie allemaalIk wens jullie allemaal sfeervolle kerstdagen en een heel gelukkig, gezond en creatief 2009 toe!

Geniet van elkaars gezelschap. De momenten samen met je dierbaren zijn bijzonder en kostbaar.

Heel hartelijk bedankt voor het bekijken van mijn weblog, jullie lieve reacties, jullie inspiratie en het leuke contact met jullie wat hieruit ontstaat!

6 opmerkingen:

Ivo Serentha and Friends zei

Greetings from Italy, good luck

Hello Marlow

Romy zei

En nog een schitterend kaartje! Ik wens jullie natuurlijk hetzelfde toe:)

MadeByMaly zei

Wat een prachtige kaart Odetta, maar ik ben wel heel blij en trots dat ik ook een echte 'Odetta' thuis heb hangen. Hij staat op de plank in het atelier, en al je andere kaarten en spulletjes staan er inmiddels ook bij!

Ik wens jou en rob ook alle goeds voor 2009 en hopelijk zien we elkaar dan ook weer in het echie want ik vond het supergezellig!

Marjan Oosting zei

Ben te lang niet op je blog langsgeweest want wat heb je weer een leuke en mooie dingen gemaakt! Je kerstkaart is prachtig en lief. Ik vind het ook zo byzonder wat een leuke contactenje krijgt via internet.
Van de fotokaart van je ouders krijg ik kippevel. Krijg ik zo'n heerlijk nostalgisch gevoel van. Lijkt wel of je daar steeds meer last vankrijgt als je boven de 40 komt :-)

Liefs Marjan

Romy zei

Ik had het je natuurlijk al eerder gewenst, maar nu is het écht Kerst, dus nu nog eenmaal op de dag zelf: Een heel vrolijk kerstfeest toegewenst! Geniet van de rust en de gezelligheid met alle dierbaren om je heen:)

Sanderijn zei

wauw wat een gave kaart zeg!!!