zaterdag 15 november 2008

Uitdagingen!
Soms moet je van jezelf zo nu en dan met een wedstrijd mee doen. Gewoon voor de lol, om te leren en om technieken uit te proberen. Om dingen anders te zien dan normaal.Bij de eerste foto was de uitdaging bij Special Memories in Venlo een fotolijstje oppimpen.Het is een foto van mij als klein meisje.Ik won hiermee een gedeelde derde prijs.Bij de tweede foto (afkomstig van de Picturetrail van Joan, want ik was helaas foto's vergeten te maken)heb ik meegedaan met een stempelwedstijd bij Joan Gevaert. Klik op de titel en je komt vanzelf in de webwinkel van Joan terecht.Voorwaarde van deze wedstrijd was dat je een van de geweldige stempels (Studio Art Stamps) van Hermine Koster gebruikte. Ik koos voor Sanne. Ik won hiermee een mooie stempelsheet van Hermine, nl. Max. Kijk op mijn blogrol voor de blog van Hermine. Zij maakt de meest fantastische stempelwerkstukjes. Zij is een echte stempeldiva. Binnenkort volg ik in de winkel van Joan een workshop bij Hermine. Super!!!

3 opmerkingen:

Romy zei

Die wedstrijdverslaving ken ik; soms wil je gewoon aan álle wedstrijden meedoen, en vergeet je gewoon zomaar te scrappen;)
Je stempelwerk en fotolijstje zien er weer erg mooi uit! Gefeliciteerd met je prijzen, met jouw creaties zul je er vast nog veel meer winnen:)

Marjan Oosting zei

Het ziet er weer prachtig uit!

Birgit zei

Heel mooi! Vooral die engel!