zondag 5 juni 2011

Maak je eigen trinket met een pebble/bauble

Prima Marketing is ooit begonnen met het produceren van pebbles die te gebruiken zijn als een embellishment. Tegenwoordig hebben steeds meer merken zoals Pink Paislee, Making Memories en zelfs onze Nederlandse Marianne Design ook pebbles (ook wel baubles genoemd) in hun asssortiment opgenomen.

Pebbles zijn zo mooi, dat ze net dat beetje extra vintage's nodig hebben om nog meer onder de aandacht te worden gebracht.


Voor het maken van de bovenstaande trinkets heb ik setting nr. 1 brons rond gebruikt. Te vinden bij de geweldige webwinkel "Het Witte Luik" (http://hetwitteluik.marktplaza.nl/) onder het kopje Camée 18 mm. Tegenwoordig heeft Prima Marketing twee verschillende maten op een stripje zitten De grootste kunnen gebruikt worden in bovengenoemde setting voor het maken van de bovenstaande trinkets. De baubles uit de lijn "Paper Reverie" van Making Memories en uit de lijn Butterfly Garden passen ook in deze setting.Misschien ben je net zoals ik een echte hamsteraar en ben je nog in het bezit van de grote, "eerste generatie"-pebbles van Prima Marketing. Deze passen super in setting nr. 4 brons ruit. Ook te verkrijgen bij "Het Witte Luik" onder het kopje Camée diverse maten.

Ik heb overigens de pebbles c.q. baubles voor de stevigheid wel vastgelijmd.


En op zo'n manier maak jij jouw eigen trinket.

3 opmerkingen:

Lean zei

nee ik heb er niet een maar ja je kan niet alles hamsteren he!!maar wel gaaf.

Jolanda zei

Wat gaaafffff ,echt super mooi!!!
en je hebt nooit genoeg!
Super!

SCRAP TALK zei

Oooooooh! Super!
Ik moet echt eens dringend gaan neuzen bij het witte luik!
xxx
C.