donderdag 26 mei 2011

Hey there, party girl!

Gisteren was Romy (http://scrapstuffandmore.blogspot.com/) jarig en zij heeft nu de belangrijke leeftijd van 18 bereikt. Vandaar deze kaart uiteraard! Bij de shawl van de dame op de kaart heb ik een roos bevestigd, want Romy draagt ook altijd heel hip overal bijpassende corsages. Wat ik trouwens heel erg leuk vind!!!



Verder ben ik een klein beetje stout geweest, haha. Ik heb namelijk de foto van Paco gebietst die Romy zelf heeft gemaakt en die zij had geplaatst op haar blog. Ik vond dit zo'n dromerige foto. Schitterend!



Ik heb met deze foto een wallhanger als verjaardagscadeautje gemaakt. In dit geval vind ik het juist heel erg leuk dat het een kleurenfoto is, want als de foto in sepia was zou het helemaal in het niet vallen. De foto heb ik overigens op papier met een linnenstructuur afgedrukt, dat geeft altijd een prachtig effect. De pebble die ik heb gebruik is van Prima Marketing. Ik noem het altijd de eerste generatie-pebble omdat deze een stuk groter is, dan ze tegenwoordig door Prima Marketing worden gemaakt.

4 opmerkingen:

Jolanda zei

ach wat mooi!!!en natuurlijk heel lief!
En 18...poeh dat is voor mij 20 jaar geleden...hahahah...niet aan denken...:)
Fijn weekend.

Unknown zei

gaaaf de kaart maar de wallhanger met Paco is TOPPIE is ze vast heel blij mee.
groetjes,lean

Romy zei

Je hebt me zo erg verwend, lieve Odetta! Heel erg bedankt voor de schitterende kaart (hij is zo heerlijk vrolijk en wat een leuk detail dat je de bloemcorsage op mij hebt aangepast:)) en voor de geweldige hanger van Paco. Paco voelt zich ook helemaal vereerd om nu zo mooi gescrapt aan de muur te hangen:) Ik vond de foto op linnen look trouwens ook heel erg gaaf, het geeft zo'n mooi effect. Echt 1000 keer bedankt voor alles. Je bent een schat en hebt me echt veels te erg verwend:)

Unknown zei

awesome!! love that flower!!