maandag 2 mei 2011

Tijd voor een nieuwe header voor mijn blog

Wij hebben deze schitterende struik, een Choisya (opgezocht via google, deze struik komt oorspronkelijk uit Mexico). Deze struik bloeit twee keer per jaar. De bloemen hebben een heerlijke geur die vergelijkbaar is met Jasmijn. Helaas, tot mijn grote verdriet, gaat deze struik er binnenkort uit en verplaatst worden in de tuin van de ouders van Rob. Want onze tuin is te klein. Alles wat hier groeit doet het te goed. De struik overwoekert de Japanse Ginko en de Japanse hulst. En onze patiotuin, zo noem ik het maar, is 7,75 meter diep en 5,10 meter breed inclusief overkapping en een schuurtje. Dus er is echt geen plek. Vorig jaar nog is er een schitterende rode Japanse Esdoorn verplaatst naar de tuin van een vriend van mijn broer.

Prachtige trossen bloemen.Een foto gemaakt van deze struik voor mijn header. En wat is dit nu toch voor een stang???
Deze stang is afkomstig van de fiets van Rob waar reeds de naam Somerset vermeld staat, hahaha. Nee, Somerset Garden produceert geen fietsen, hoor!

4 opmerkingen:

Marlieke zei

hahaha wat een geweldig leuk berichtje met humor kom ik hier tegen! Prachtige struik hoor! Goed teken toch dat alles in jullie tuin het goed doet?! Alleen wel jammer dat je zo en dan iets moet verwijderen. Maar je hebt er op deze manier (met foto's en een blogheader) een mooie herinnering aan.

Lean zei

hihihihi dus dan breng ik mijn net gepoten plantjes bij jouw en na 2 jaar krijg ik ze mega terug...en dan brengt bv je vader ook weer wat en voila ook je ouders hebben weer een topstruik en weet je hoe dit heet....BUDGET TUINIEREN ...he top toch!Kost jullie niks....

Jolanda zei

Hahaha,dit is gaaf!Heeeel goed gevonden,de struik is trouwens super!!
Mooi,mooi,mooi!!
xx

Romy zei

Hihi, die fiets. Jammer dat wij geen fiets in de schuur hebben staan met 'Scrapstuff' erop;) Je banner ziet er super uit!