maandag 2 mei 2011

Budget scrappen

Ik weet het nog heel goed. Wij gingen op schoolreis naar de Efteling met de eerste klas van de lagere school. Wij hebben het hier over het jaar 1973, geloof ik. Het was mijn eerste keer in de Efteling. Vol verwondering aanschouwde ik de voorstelling van de Indische Waterlelies. Een sprookjesverhaal wat geschreven was door koningin Fabiola van België. En ik vind het nog steeds prachtig! Het sprookjesbos is mijn favoriete onderdeel van het park. Dat vindt tenminste het kleine meisje in mij. Ondanks dat ik vroeger een wildebras was, was toch ook nog een echt meisje-meisje.Nu hebben zij op dit moment bij de Albert Heijn knutselplaten voor kinderen om een kijkdoos te kunnen maken. Maar niet alleen kinderen vinden dit heel erg leuk, maar ik vind deze knutselplaten ook heel erg leuk om dit verwerken. Ik ben een enorme fan van de Efteling, ik vind het zelfs nog mooier dan Disneyland Parijs, maar dat komt vast doordat hier mijn jeugdherinneringen liggen. Jolanda Simons (http://jolandascrapsels.blogspot.com/), die is pas een echte "die hard" fan. Ik heb voor haar deze kaart geknutseld. Wij houden van de Efteling en van verrassingszakjes uit de Efteling voor de meisjes. Weet je nog, Jolanda: een wit zakje met een afbeelding van een dansend elfje op een waterlelie, die waren voor de meisjes bestemd.


Ondertussen heb ik al heel wat kaarten en cadeaus gemaakt. Mei wordt een feestelijke maand. Bijvoorbeeld de moederdagkaart voor mijn Mama is al klaar, maar omdat mijn ouders mijn blog volgen kan ik uiteraard hiervan geen foto plaatsen. Hetzelfde van de verjaardagskaarten etc. van mijn blogvriendinnetjes, hahaha. Je kunt wel stellen dat ik goed op schema lig.

6 opmerkingen:

Marlieke zei

de Indische Waterlelies zijn geweldig! En jouw bewerking met de AH-knutselplaat vind ik ook werkelijk fantastisch!

Lean zei

gaaf gemaakt Jolanda gaat deze vast heel leuk vinden...
doegggg,Lean

Jolanda zei

Ik ben toevallig vorige week in het hotel geweest en ga jaja,in Juli weer naar Bosrijk,hahah.Ja met 2 kleine kinderen heb je zo een goede smoes om te gaan.
En we waren in Raveleijn 2 x geweest en dat is toch gaaFF!(ook het boek is een aanrader!)En ook daarvan (kaartjes om door de Raveleijn poort te komen)heb ik weer scrappable aandenkens...ben bezig aan een boekje voor mijn moeder als aandenken...
Echt Odetta,je MOET dit jaar naar de Efteling...de Efteling Elfjes zijn nl opgeknapt en de stem die het verhaal vertelt is nu van Paul de Leeuw...tjonge wat een story...je begrijpt dat ik haat niet kan wachten tot Juli...;))

Jolanda zei

OOOHHHHHHHHH eeeeennneee ik vind je kaart echt geweldig!!!
SUPER!!
xxxxx
(werd weer wat enthousiast..;)

Romy zei

Ik vind de Efteling ook zoooo leuk. Het is alweer even geleden dat ik er voor het laatst was, maar ik zou graag weer eens teruggaan deze zomervakantie. Jeetje, wat je al niet met een knutselkaart van de AH kan doen...je kaart is prachtig!

Er staat trouwens een award voor je op mijn blog:)

MadeByMaly zei

O wat mooi Odetta. Zo sfeervol weer. Wij zijn ook echte efteling fans...die sfeer, zo mooi.