woensdag 27 oktober 2010

You're my cup of tea!

Het vogeltje in het kopje op het vel "Learn your ABC's" uit de lijn Wonderfall van Webster's Pages vind ik onwijs schattig en lief. Hiermee moest ik gewoon iets doen.

Ik heb dus het vogeltje in het kopje inclusief gehele frame met randgebeuren uitgeknipt. Hier is het mes uit hetzelfde vel aan toegevoegd. Het vogeltje is overigens met Glossy Accents van Ranger bewerkt. Tevens heb ik de binnenkant van het frame uitgeknipt waarop de tekst "Home Sweet Home" stond. Hier achter zit een mini correspondentiekaartje geplaatst. Verder heb ik op de achterkant van een stukje Bazzill cardstock (kleur Vanilla) een stempelafdruk gemaakt met de houten stempel "Small Metal Flourish van Hero Arts gemaakt. Nog wat stukjes designpapier uit het vel "Out for a Stroll" uit de lijn Lullaby Lane van Webster's Pages gebruikt.

Als extra accentkleur een rood met witte stippen-lint om de rode bloemetjes bij het vogeltje te laten terugkomen op de kaart en zodoende wordt de kaart weer niet al te zoet. De natuurgetrouwe bloemen (Athena Powder Puff) en het fluwelen blaadje zijn van Prima Marketing. Tezamen met de headpin, wat door een hartje is gestoken, zorgen zij weer voor de romantische noot. De teksten "You're my cup of tea" en "For You from Me" op het labeltje aan het kopje zijn clearstamps van Hero Arts. De basis van de kaart is gemaakt met de helft van Bazzill Gemstone Cardstock vel. De naam van deze kleur Jasper. Ik vind het zelf heel erg mooi wanneer cardstock zichtbaar blijft.

9 opmerkingen:

Marlieke zei

Leuk en heel mooi!! En ik houd er inderdaad ook wel van als het cardstock zichtbaar blijft!

Romy zei

Wauw, wauw, wauw...sjeempie...dit moet haast wel één van mijn favoriete kaartjes ooit van jou zijn. Ik vind hem zooooo mooi! En dat vogeltje in het theekopje is überschattig.

Jolanda zei

oooohhhh wat mooi helemaal super!!!

Lean zei

ooo wat een lief en mooi kaartje is dit geworden .
groetjes,lean

Karin Wouters zei

Super wat een mooi kaartje...

SCRAP TALK zei

Wauw Odetta, prachtige kaart! Zoveel mooie details!
Liefs,
xxx
C.

MadeByMaly zei

Wat prachtig, wat mooi wat o zo 'Odetta'...moooooooi!

jazsutra zei

this is just the tweetest!!!

luv,jaz

Christie zei

Odetta, this is gorgeous!