zaterdag 9 oktober 2010

Enkele zelfgemaakte kaarten

Onlangs was het Wereld Kaartenmaakdag, dat heb ik dus blijkbaar gemist. Maar ja, niet getreurd, bij mij is het iedere week wel op een of andere manier Wereld Kaartenmaakdag, hahaha.

Bovenstaande kaart heb ik voor mijn goede vriendin Marianne (http://madebymaly.blogspot.com/) en haar man Henri van de Klok gemaakt. Onlangs waren zij maar liefst 15 jaar getrouwd en dit heugelijke feit verdient uiteraard een speciale kaart.


Deze kaart is voor een andere goede vriendin, Jolanda Simons. Zij weet wel waarom, hahaha.


Deze kaart heb ik voor mijn peettante gemaakt. Zij was onlangs jarig. De schitterende quote is gemaakt met een tekststempel uit de stempelset Hot Pick 1008 van Paper Artsy.


Deze kaart heeft nog bestemming, maar zal uiteindelijk een keer zeer goed van pas komen. De gestanste achtergrond is gemaakt met een embossingsstencil en komt uit de duo-set Rays/Retro Circles van Tim Holtz. Het geeft een lekker "grungy"-effect.

6 opmerkingen:

Jolanda zei

nog bedankt en heeel mooi!!!Mooie kaarten mooie teksten!!

MadeByMaly zei

Ik bedank je gewoon nog een keertje want wat hebben we genoten van je prachtige kaart en we genieten er nog steeds van want hij staat te pronken op de kast.

Romy zei

Je bent altijd zo attent en super in het verwennen van mensen. Je kaartjes zijn weer om van te 'kwijlen' zo mooi:)

Marlieke zei

Oh wat vind ik deze kaarten ook heerlijk om naar te kijken! Jij kunt werkelijk zoveel verschillende stijlen maken. Heel plezierig om te bewonderen!

Lean zei

jeee wat gaaf weer..

Jol@nd@ zei

Je kaartjes zijn allemaal verschillend maar allemaal even mooi!!

Groetjes Jolanda