donderdag 26 augustus 2010

Stoere mannenkaart

Hier is een voorbeeld van een stoere mannenkaart die ik heb gemaakt. Ik had deze stempels al een aantal jaren liggen en nog nooit gebruikt, shame on me! Heel gek, maar waar, sterren horen nu eenmaal bij mannen en jongens. Tenminste dat vind ik. Dus heb ik zeer gretig gebruik gemaakt van de Cuttlebug Embossing stencil Stars en stervormige brads.

4 opmerkingen:

Lean zei

ooo lekker stoer inderdaad en ja waarom we dat doen met die sterren.Je doet nu een maal geen bloemen hoewel kan ook stoer zijn maar een ster is toch stoerder.
groetjes,lean.

Jolanda zei

zo hallo...hahaha...dat is nog eens een stempel....mmmmm....hahaha...mooie kaart en sterren zijn mooi,ik houd van sterren!!!!Mooi gemaakt Odetta!!!
Fijne avond...ga snel naar je volgende post!

Marlieke zei

Ja...die embossingfolder van die sterren heb ik ook en ik vind 'm ook erg gaaf! Jij hebt er ook weer iets heel stoers maar zeker heel moois mee weten te maken. Ik ben vandaag op de Kaarten en Scrapdagen in Den-Bosch geweest en heb weer twee nieuwe embossingfolders gekocht. Ik heb met Maarten afgesproken dat ik morgen een verplichte scrapdag inlas, hihi dus wellicht ga ik morgen al aan de slag met die nieuwe embossingfolders. Maar ja...ik heb natuurlijk ook nog wel wat andere spulletjes gekocht dus eigenlijk weet ik niet waar ik morgen mee ga werken ;-)

Romy zei

Oh wauwie, hij is geweldig! De embossing komt door het zwarte nog mooier uit. Het lijkt net of de sterretjes echt op je af komen zo:)