donderdag 26 augustus 2010

Into the PaperArtsy's Hot Picks

Ook al klinkt de titel van dit bericht schunniger dan het is, maar ik vind de rubber stamps uit de lijn Hot Pick helemaal fantastisch! Kijk hier voor deze lijn: http://shop.paperartsy.co.uk/hot-picks-257-c.asp. Er komen regelmatig nieuwe, zeer verleidelijke sheets erbij.

De radertjes uit Tim Holtz's Sprocket Gears geven de kaart een stoere uitstraling. Het is niet echt een goedkope kaart, maar deze kaart wordt in het begin van het volgend jaar voor een heel speciaal iemand in mijn leven.


Dit is de goedkopere ...........eh, bruine versie.


Dit is een eenvoudige, maar toch zeer stijlvolle, neutrale kaart.


Het designpapier is overigens uit Mariposa Mat Stack with Glitter & Foil van DCWV (Die Cuts With A View). En met dit schitterend papier maak je zeer zeker de restjes op.

7 opmerkingen:

Lean zei

wat een schunnige gave kaarten hihihih.
doegggggg!!!

Nora zei

Wat ben jij een bezige bij ;o)
Ik vind het allemaal prachtige kaarten, super gedaan!
Groetjes Nora

Jolanda zei

Oh,wow,Odetta,wat mooi!!!helemaal geweldig de bovenste is zo mooi,die andere ook maar de bovenste springt eruit!!!
Geweldig!!!!!
Fijne avond,Jolanda
xxxxx

Marlieke zei

zucht...ik ben weer even stil geweest. Wat zijn deze kaarten allemaal prachtig Odetta! Echt bijzonder mooi! Dat zijn knappe werkstukjes!

Inge zei

Mag ik even zeggen dat ik dit geweldige kaarten vind! Mooie combinatie van het papier, de stempels en Tim Holtz. Heb gelijk even naar de stempels gekeken en die zijn inderdaad erg mooi...:)

Romy zei

Ze zijn werkelijk geweest. Zo te zien aan de bovenste kaart ben je ook super in het maken van mannenkaarten. Ik vind ze nog steeds lastig, maar jij maakt ze hartstikke mooi! Je andere kaartjes zien er ook erg mooi uit.

Gisteren kreeg ik trouwens hele leuke post van jou in mijn brievenbus. Oooooh...je kaartje is heel erg mooi, in werkelijkheid zelfs nog mooier dan op de foto. Hartstikke bedankt!

MadeByMaly zei

Wat geweldig prachtig weer Odetta. Ik wil je bij deze nogmaals bedanken voor je lieve kaart!