zondag 1 augustus 2010

Marianne van de Klok op visite bij mij!

Behalve dat wij gisteren een geweldig feest hadden, was er ook nog een andere hoogtepunt op die dag. Marianne van de Klok kwam op bezoek! Dus was zaterdag 31 juli 2010 echt een dag met een gouden randje te noemen. Rob had speciaal voor deze gelegenheid een cake gebakken. Nadat wij de goodybags aan elkaar hadden overhandigd, koffie hadden gedronken, mijn projecten hadden bekeken, zijn wij op pad gegaan. Wij zijn in Venlo de stadsbrug overgestoken naar het stadsdeel Blerick. Op de zaterdag is het daar namelijk veel rustiger dan in het centrum van Venlo. Aan het einde van de stadsbrug naar links gegaan en vrij vooraan ligt Kreamiek. Deze hobbywinkel had de laatste dag opruiming. Daarna hebben wij nog heerlijk op ons gemakje wat verder gewinkeld en een ijs genuttigd. Ondertussen hebben wij flink met elkaar gekletst. Aan al die gezelligheid kwam helaas ook weer een einde, en voordat wij het wisten namen wij alweer afscheid van elkaar.

Behalve een goodybag had Marianne ook nog een aantal door haar zelf gemaakte, schitterende creaties: een echte "Marianne"-kaart, een schitterende "arty"-label en een heel mooi mapje met een snelhechter erin zodat dit als een heerlijke, nostalgische omslag voor een mini-album kan worden gebruikt. Tevens zit er ook een zwart elastiekje (niet op de foto te zien) bevestigd om het mapje te sluiten. Met gepaste trots gaf Marianne ook nog de nieuwste "Flow"-magazine aan mij cadeau. Hierin staat een o.a. van Marianne een interview over scrappen. Het is haar allereerste publish. En nog wel in het zeer toonaangevende magazine "Flow"! Van harte gefeliciteerd Marianne, ik ben enorm trots op jou! Nederlands zeer bekende scrapper, Revlie Schuit, staat er ook in!

Deze lay-outs zijn van Marianne. Voor meer werk van Marianne, breng een bezoekje aan haar blog: http://madebymaly.blogspot.com/. Voor meer informatie over de "Flow", zie blog: http://flow.web-log.nl/. De "Flow" is voor scrappers en overige creatieve mensen meer dan de moeite waard. Bij iedere uitgave zit boordevol schitterende en zeer bruikbare papergoodies. Bij welk magazine krijg je dit???????!!!!!!! Ook staan er veel leuke artikelen om te lezen.

5 opmerkingen:

Jolanda zei

Hoi Odetta,fijn dat je t zo leuk hebt gehad,op t feest en met Marianne!En de Flow,ik heb t artikel gelezen en t is heel leuk!!Ik vind de Flow een mooi blad,maar ik lees t niet(op dat artikel van Marianne na natuurlijk),ik koop m wel eens voor t papier....dat is zo mooi!Zoveel mooie plaatjes,het is voor mij meer een plaatjes kijk boek en ik ben gek op mooi stevig papier en dat bevat de Flow zeker!
Fijne avond!!

Lean zei

Heerlijk genoten lees ik en super he dat Marianne in de flow staat.
groetjes,Lean.

Romy zei

Zo te horen had je twee leuke feestjes die dag: het verjaardagsfeest en het feestje met Marianne. En volgens mij hebben jullie het heerlijk gehad samen. Wat ben je verwend door Marianne. Haar echte Marianne-creaties zien er prachtig uit! En dat nieuws van de publicatie is al helemaal te gek...wat leuk om in je favoriete tijdschrift nu ook een blogvriendin tegen te komen:)

MadeByMaly zei

Jeetje, ik word er verlegen van...
Odetta, het was supergezellig om je weer in levende lijve te zien. Volgens mij raken wij nooit uitgekletst haha. Tot snel mails/bels en hopelijk ook weer snel ziens.

SCRAP TALK zei

Prachtig artikel! En zo leuk, Marianne in Flow! Ik ga deze zeker kopen dit weekend (ze verkopen die hier niet overal, vandaar, moet er even verder voor rijden)!
Fijne dag!
xxx
C.