zondag 28 maart 2010

Kaarten

Voor de beschrijving van deze kaarten kijk je op de blog van de webwinkel http://www.madebymaly.nl/.

Toen ik het gastdesignerspakket van Marianne van Made by Maly Scrapbookstore kreeg, zaten deze silhouette-stickertjes ook erbij. Ik heb de 6 designvellen uit de papierlijn "Pastiche" van Prima Marketing zeer grondig bestudeerd om de potentie van ieder vel te kunnen zien en wat ik er van ging maken. In het vel "Seabreeze" zag ik de perfecte achtergrond voor een jongetje dat aan het vissen was. Zijn trouwe hond vergezelt hem. Het zonnetje schijnt waterig in de lucht. Er loopt zelfs een opgewonden gans te fladderen. Hierdoor ben ik er achter gekomen dat deze stickertjes uitermate geschikt zijn voor het maken van kinderkaarten. En vooral bij het maken van jongenskaarten ben ik daar maar wat blij mee.Bij deze bedankkaart heb ik vooral inspiratie opgedaan bij Jolanda Simons (http://jolandascrapsels.blogspot.com/). Haar kaarten zijn echte collagestukken en ik vind de kleuren die Jolanda bij elkaar gebruikt ook altijd schitterend. Het is iedere keer weer een verrassing welke kleurensamenstelling ze nu weer gebruikt. Dus Jolanda, dank je wel!!!
Op de blog van Made by Maly Scrapbookstore, http://madebymaly.blogspot.com/, is alweer mijn laatste werkstuk als gastdesigner te zien, het is een journal. Een van mijn favoriete bezigheden is het maken van journals.

5 opmerkingen:

Jolanda zei

Mooi,zoals altijd zijn deze kaarten ook weer super!!Echte Odetta's!
Ik had ze bij made by M.al bewonderd! Super mooi!

Romy zei

Het zijn twee prachtige kaartjes! De sfeer van het eerste kaartje is zo mooi. Echt een mooi nostalgisch kinderkaartje. En het onderste kaartje is ook verrassend (surprise) mooi:)

Marlieke zei

ja ze zijn werkelijk prachtig Odetta! Dat vond ik al toen ik ze bij marianne op de blog zag, maar nu nog steeds!

Lean zei

ooo je kaartjes zijn weer prachtig geworden en je verhaal heel mooi omschreven....beschreven.
gr,Lean en een fijne zondag nog.

Jolara zei

prachtig allebei !