woensdag 31 maart 2010

Iedereen heel hartelijk bedankt voor de lieve reacties!!!

Graag wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor de lieve reacties bij de projecten die ik als, ahummm, gastdesigner voor http://www.madebymaly.nl/ heb mogen maken. Graag wil ik ook Marianne van de Klok heel hartelijk bedanken dat zij in mij geloofde. Het was voor mij een enorme eer en een groot voorrecht om deze creatieve uitdaging aan te gaan.

Marianne had haar keuze in de papierlijn "Pastiche"van Prima Marketing voor mij enorm goed ingeschat. De warme kleuren zijn schitterend. Het lijkt of ik meer papier heb gebruikt, maar ik heb echt 6 designvellen en 1 vel bling bling cardstock gebruikt. Hier en daar heb ik het aangevuld met mijn eigen spulletjes, die ik als vaste klant van Made by Maly Scrapbookstore :) ooit gekocht heb. Ik ben nu eenmaal geen verspiller en ik wilde de maximale potentie van deze schitterende papierlijn er uithalen en dit aan jullie laten zien.

Alles was grotendeels in één weekend af. Op een vrijdag kreeg ik het pakket en ik heb het papier op de mogelijkheden grondig bestudeerd. Op zondag had ik (op de Mannequinhanger na) alles af. Ik heb zelfs het heerlijke eten van mijn moeder afgeslagen. Want wanneer de mojo nu eenmaal in gang is, moet je gewoon door. Go with the flow, dus.

Hier onder mijn laatste project. Kijk voor de beschrijving op de blog van Made by Maly. Het lijkt moeilijker dan het in feit is. "Pastiche" is een papierlijn wat je voor je kan laten werken. Het heeft niet veel toevoegingen nodig. Ik de journal aan Marianne cadeau gedaan, want tenslotte heeft ze in het atelier toch ook een goed voorbeeld nodig om te kunnen laten zien hoe mooi "Patiche" wel niet is.
4 opmerkingen:

Lean zei

Ja de journal was wel de klapper .Je hebt[had] weer mooie ceaties gemaakt en het papier paste precies bij jouw.........en nu werklooos???????
gr,Lean.

Marlieke zei

Wat een lief bericht odetta! Heel mooi geschreven! Zoals Lean al schreef in haar reactie was je journal ook voor mij inderdaad de klapper hoor! Bedankt trouwens ook voor je leuke Paaspost, al was de postbode er niet zo zuinig mee geweest! Groetjes!

Jolanda zei

Je journal is heel mooi!!Marianne zal er heel blij mee zijn.Enne geen dank het is genieten de spullen te bekijken die jij gemaakt heb!n lust voor het oog!

Romy zei

Als er iemand is die ik wil bedanken, dan ben jij het wel. Je hebt me zoveel inspiratie gegeven. Heel lief van je om ons zo ook een beetje te laten meegenieten van jouw mojo, hihi;) Deze journal is ook alweer zo'n prachtig kunstwerk. Echt een soort eye-candy.