dinsdag 14 juli 2009

Het vervolg van de "Vintage Fashion" mini-album

Het dessin papier is van My Mind's Eye.

De afbeelding op de tags zijn geknipt uit het vel "En Voque" van Graphic 45 Fashionista. De stempelafdrukken met de quotes zijn van van een stempelsheet van Art Journey's eigen merk.
De afdrukken van de fashionstempels zijn van Stampinback. Deze stempelafdrukken zijn ingekleurd met Copic Markers.

De tags zijn gemaakt met de Tagmaker van CreaMotions. Ik vind het een geweldig speeltje. De handtasjes en corsages zijn van K & Company: "Sola Purses". De bindringen zijn van 7 Gypsies, mijn all-time favorite merk. De lintjes heb ik bij Romy gekocht. De grote eyelets zijn van American Crafts.

5 opmerkingen:

Jol@nd@ zei

Wat een super leuk mini-album is het geworden en wat heb je leuk papier gebruikt!!

Groetjes Jolanda

Romy zei

Zowel de voorkant als de binnenkant van het album zijn prachtig! Goed idee om jezelf zo'n opdracht mee te geven. Ik scrap er zelf altijd maar wat op los, haha.

Lean zei

Jaja met mini moet je sreng zijn,ziet er gaaf uit.Ik heb wat moeten weten over deze kleding pffff[modevakschool gedaan]En waar loop ik nu in jajaja JEANS,vinden die modelui maar niets.Maar het gaat om wat er in zit[hmmmmm].
groetjes,Lean

Cora zei

Haha tja het werkt wel... na ja we zijn toch bijna buren dus stuur ef een mailtje als je wat wil bestellen zal ik es kijken of ik het wat vind kunnen we samen delen.... Gr. Cora

Marlieke zei

haha...ik dacht al dat ik de enige gek was die voor zich zelf aantekeningen maakt tijdens het scrappen! Niet dus ;-). Fijn om te lezen, hihi. Enne schets vooraf: meestal niet hoor!
Het resukltaat van dit mini-album mag er zijn! Mooi gedaan.

Groetjes Marlieke