maandag 23 maart 2009

Workshop van Marianne!!!


Tijdens haar bezoek heeft Marianne mij ook nog een mini-workshop gegeven. Heel optimistisch gaf zij mij 3 tags (labels) om die te gaan bewerken. Wij hebben er allebei maar één gemaakt. Maar wat we hebben heerlijk zitten kliederen met gesso, acrylverf, glimmer mist, boekpapier en stempels. Super bedankt voor je zeer leerzame workshop, Marianne, ik heb enorm hiervan genoten! Bovenste foto: de rechter tag is door Marianne gemaakt en de linker door mij.
Daarna moest ook de inwendige mens verzorgd worden. Aangezien ik geen keukenprinses ben, heb ik in het kader van de lente voor ons beiden een maaltijdsalade bereid van citroenpasta op een bedje van rucola sla, mini-mozzarella, cherrytomaatjes, gerookte kipreepjes en dit afgemaakt met een pestodressing. En wat wil nu het geval, Marianne is dol op salades! Bof ik even. Daarna heerlijk een roomyoghurt met Spaanse sinaasappels als toetje gegeten. Dit alles vergezeld met een aangenaam gesprek.

3 opmerkingen:

Romy zei

Beide tags zijn heel erg mooi geworden! Die gesso, verf en glimmer mist geven samen een erg leuk effect. Het lijken me fijne technieken om mee te werken.

Jullie maaltijd klinkt ook heerlijk. Dit klinkt als een superleuke dag.

MadeByMaly zei

Hai Odetta,

Ik vond het ook supergezellig gisteren. De dag is werkelijk voorbij gevlogen. Ik vind het zo leuk dat we over zoveel dingen hetzelfde denken en dezelfde dingen leuk vinden (had allemaal deja-vu's in jou huis haha). Hopelijk doen we het snel weer eens over want we waren inderdaad nog lang niet uitgekletst.

Christie zei

You do beautiful work!