vrijdag 23 januari 2009

Things that make me happy!
Tegenwoordig is iedereen aan de Journal! Door Marianne van Made by Maly ben ik aan het freestylen geslagen, althans wat de voorkant van de kaft betreft. Het leek mij leuk om een boekje te maken over de dingen die mij gelukkig maken. Vaak vergeten wij wat ons nou precies gelukkig maakt, het kunnen soms van die hele kleine dingen zijn. De bladzijden zijn nog blanco, maar zelfs nu kan ik enorm hiervan genieten, want ik ben een "paper-addict". Ik vind het zalig om naar een boekenzaak of een kantoorhandel of een tijdschriftenwinkel te gaan om te snuffelen.

Het designpapier is van We are the Memorykeepers uit de papierlijn While Out -Explore. Het grappige van dit papier tweezijdig bedrukt is, waarvan een zijde in 4 vierkanten is verdeeld. Superhandig bij het snijden. Het transparante vogeltje (Ghost XL Birds) van Heidi Swapp is aan de achterkant bewerkt met Paint Dabber (Ranger) in de kleur Espresso. Zover ik weet is Marianne van Made by Maly één van de zeer weinigen die deze vogeltjes verkoopt en ze zijn zo leuk! De kristallen swirls zijn van Prima Marketing. Zowel de bloem als de brad zijn van Heidi Swapp. Verder heb ik witte Puffy Paint van Tulip gebruikt. Een tip die ik van Marianne kreeg.

2 opmerkingen:

Romy zei

Ik word helemaal vrolijk van die mooie papiertjes. De kaft is prachtig, maar ook de verdere bladzijden zien er mooi uit. Dat belooft veel goeds:)

MadeByMaly zei

O wat gaaf Odetta. Het wordt een boekje om heel vaak met veel plezier door te bladeren. Ik vind het nu al prachtig en het wordt alleen nog maar mooier.