dinsdag 13 januari 2009

De tussenstand van mijn "Things to do-lijstje"
Inmiddels heb ik aan mijn lijstje gewerkt. Met mijn jeugdvriendin Anne-Marie heb ik inmiddels een afspraak gemaakt. Met Marianne van Made By Maly afgesproken dat ze een keer naar mij komt zodra ik mijn Scrapkamer heb opgeruimd.


Verder heb ik met Grungeboard een en ander uitgeprobeerd. Zie foto's. De Grungeboard is voorzien van een laagje cracklepaint van Ranger in de kleur Old Paper. Ik persoonlijk vind Old Paper een fijne neutrale kleur, omdat je deze kunt bewerken in elke kleur inkt die je maar zelf wilt. Verder heb ik bij het bovenste vogeltje een Colorbox cat's eye inktblokje gebruikt in de kleur Celadon. Bij beide vogeltjes zijn de pootjes en de takjes geverfd in de kleur Espresso van Ranger Paintdappers. Bij het bovenste vogeltjes heb ik woordjes geplakt die ik uit een vel woordjes van Julie van Oosten heb geknipt. Voor de ander vogel heb ik een tekst gestempeld met een quote van Maya Angelou. De stempel is afkomstig van Inque Boutique. Daarna heb ik met uitzondering van de pootjes en de takjes de vogeltjes voorzien van een laagje Aleene's Paper Glaze. Zo krijg je het emaille-effect. De oogjes zijn zwarte pareltjes van KaiserCraft. De vogeltjes zitten overigens nog niet vastgeplakt, ze komen vast een keer op een of andere manier van pas.

1 opmerking:

Romy zei

Zo, je kunt al flink wat dingen van je lijstje afstrepen:) De vogeltjes zien er erg mooi uit. Je hebt er flink wat werk van gemaakt, maar het resultaat is daar dan ook naar.