vrijdag 27 juli 2012

Zon, zee, strand!!!!!

Met Ira van Ira's Crea Corner deel ik inmiddels een speciale band, wij zitten namelijk continue op dezelfde telepathische, creatieve golflengte. Heel vaak pakken wij tegelijkertijd hetzelfde materiaal of onderwerp, zonder dat wij dit van te voren van elkaar weten. Het is gewoon niet te verklaren hoe dit kan. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Wij zijn gewoon twee creatieve soulmates!
Wij hadden weer een S.W.A.P. voor medio augustus afgesproken maar die bij ons beiden door onze enthousiasme eerder klaar was. Het onderwerp wat ik voor ons beiden had uitgekozen, was als volgt:
"maak een notalgische kaart over zon, zee & strand, omdat er tegenwoordig zo weinig ansichtkaarten worden verstuurd tijdens de vakantie".


Dit is mijn bijdrage. Zee, zeilbootje, een vuurtoren, strand, schelpen en een nostalgische dame met een parasol. Verder een randje van bruine kant waardoor een waxed koordje getrokken zit waaraan met ijzerdraadjes schelpjes, een zeepaardje en zoetwaterparels vastgeknoopt zitten. Het symboliseert de schatten, zowel ruw (denk aan koraalriffen, drijfhout) als verfijnd (zoals zeepaardjes parels en schelpen) die de zee aan ons te bieden heeft. De stempel van de vuurtoren en de schelpen zijn van PSX en de afbeelding van de dame in badpak is van Crafty Individuals.

En van Ira komt deze beeldschone Wallhanger. Een brok nostalgie en de zin om naar het strand te gaan spatten hier vanaf. Deze dame met parasol (toevallig weer twee zielen, één gedachte) is met haar koffers er helemaal klaar voor.

Echte schelpen, beeldschoon, zitten hierop bevestigd.

Maar de mooiste schelp is gemaakt door Ira zelf. Ik zag de verborgen boodschap pas op de blog van Ira, hahaha. Strikte badkledingvoorschriften voor de dames. Nu ben ik zelf erg blij met een pareo, die mijn probleemzones op een charmante wijze verhullen. Dat zouden sommige mensen meer moet doen, hahaha.

Ik kan er toch niets aan doen, maar ik vind het gepofte broekje er onwijs schattig uitzien.

Lieve Ira, heel hartelijk bedankt voor je adembenemende, mooie uitwerking van deze S.W.A.P. en tevens bedankt dat ik jouw prachtige foto's mocht gebruiken.

Het is geweldig om samen een S.W.A.P. te mogen doen. Het is inspirerend en zeer leerzaam. Ik ben zeer benieuwd waar onze volgende S.W.A.P. ons naar toe brengt. Wat wij genieten er zo ontzettend van.

4 opmerkingen:

Romy zei

Wat geweldig om samen zulke swaps te doen. Heel inspirerend en zo word je eens uitgedaagd om iets anders dan anders te maken:) Jouw kaart is adembenemend mooi! Ik vind het kant met de schelpjes prachtig.
En ook Ira's muurhanger ziet er geweldig uit! Hij straalt gewoon strandsfeer uit.

Ira Huberts zei

Oh Odetta, wat heb ik er weer van genoten om samen met jou deze swap te doen! Ben helemaal wég van jouw prachtige uitvoering met de schitterende stempel en beeldschone schelpjes en ook mijn kast is er superblij mee ;-) Ja, het is wel heel bijzonder dat wij zo vaak hetzelfde denken of doen hè? Zou het ons Aziatisch bloed zijn ha ha ha! Hoe dan ook, ik vind ons contact gewoon super en ben dankbaar voor je vriendschap. Liefs, Ira xox
irascreacorner.blogspot.com

Lean zei

Ik zie de swap nu anders om hahhahah geef hoor en leuk om dit zo met elkaar te doen....
doegggggggg,Lean

Anoniem zei

Hello Odetta
I saw these beautiful creations at my lovely friend Ira's blog.
I love your use of the Crafty Individuals stamp (one of my favourites). Wonderful colours and details.
Then the hanging Ira sent to you, so special.
What a wonderful swap you shared.
Wishes
Lynne