maandag 13 december 2010

Cute and Simple

Op verzoek van sommige bloglezers heb ik meer cute cards gemaakt. Voor mezelf probeer ik een balans te vinden in het gebruik van de hoeveelheid in de embellishments en ik denk dat ik nu weet hoe dit moet, hahaha. Want ik vind het erg belangrijk dat het designpapier, de met zorg ingekleurde stempelafdruk en de embellishments goed tot hun recht komen. Het matten van de stempelafdruk vind ik zelf een leuke toevoeging. Dus noem ik mijn methode Cute and Simple.

Met de houten stempel "Angel Love" van Penny Black heb ik de onderstaande kaartjes gemaakt.De "Scalloped Heart" is een geweldige pons van Martha Stewart. En ik ben er achter gekomen hoe veelzijdig dit hart is. Bij de onderstaande foto's zie je onder andere hoe je dit hart kunt verwerken.
Wanneer je deze pons niet hebt of nog niet weet of deze pons wilt hebben, zoals ik, kun je bijvoorbeeld stansjes in allerlei kleuren cardstock bestellen bij de webwinkel van mijn goede vriendin Marianne van de Klok http://www.madebymaly.nl/. Dan kun je tenminste uitproberen hoe je zo'n stansje kunt verwerken en dan kun je alsnog overwegen de pons aan te schaffen.

De inspiratiebron was een zeepketting die ik in een winkel zag, hahaha.

Gewoon een uitprobeersel van mij.

Handig dat er gaatjes in dit hart zitten. Ik ben nogal van de "kruip en sluip door"-techniek.

3 opmerkingen:

SCRAP TALK zei

Prachtige kaarten Odetta!
En ik heb die heel mooie pons ook juist gekocht en ze werkt zelfs voor mij heel soepel! Ik ben er helemaal weg van.
Zie ook mijn laatste kerstkaarten en dan binnenkort met Valentijn!
Geef ons maar veel inspiratie met deze pons ;-))
Liefs,
xxx
C.

Romy zei

De stempel komt meer dan perfect tot zijn recht op deze geweldige kaarten. Wauw, wat zijn ze weer mooi tot in detail verzorgd! En super wat je met de hartjes hebt gedaan.

Lean zei

Super weer en de pons is heel gaaf maar ik heb ze ook bij marianne vandaan hoor.