zondag 18 juli 2010

Canvasboard "Bohemia-girl"
"Bohemia-girl"


De basis is een canvasboard van 24 x 30 cm groot. Ik heb deze voorzien van acrylverf in de kleur Sienna van het merk Amsterdam. Daarna heb ik met de kwast vegen gemaakt. Met acrylverf in de kleur Sail Boat Blue van Ranger Dabbers heb ik swirls gestempeld met foamstempels van Making Memories. De rand van deze hoek van het canvasboard heb ik met de blauwe verf aangezet en heb ik met de kwast spikkeltje gemaakt. In plaats van foamstempels kun je ook sjablonen gebruiken. Daarna heb ik hierover Tattered Angels Glimmer Mist (de kleur Iridescent Gold) gesprayd. Het lijkt moeilijker dan het is. Gewoon beginnen en zien waar het schip strandt.


Soms vind je hele mooie bloemen van Prima Marketing. Deze heten Galery Roses Marcel. Soms vind ik iets bijna te mooi om te gebruiken, maar het leven is te kort om het te bewaren. Deze bloemen heb ik ook voorzien van een laagje Modge Podge Glossy waardoor de kleuren er nu nog meer intenser uitzien.


En dan heb je overige embellishments gebruikt om het af te stijlen en vraag je jezelf af: Is het goed zo? Moet er niet nog een quote bij? Wanneer is iets echt klaar? Maar voor mijn gevoel is het nu echt af, anders ben ik bang dat ik het verknal, hahaha.

7 opmerkingen:

Jolanda zei

OhhhhhOdetta,wat is dit mooi!!!!!Ik ben er zeer van onder de indruk.
Het straalt zo veel sfeer uit!!Helemaal super.Je hebt jezelf weer overtroffrn!!!!GEWELDIG mooi!!!!!
Fijne zondag.

Lean zei

Dit is geweldig geworden en wat een gave haardos zeg .Dit is echt kunstwerk geworden....enuhh ik denk ook zo houden is zo al heel mooi.
groetjes,Lean.

SCRAP TALK zei

Hoy Odetta,
Wat een prachtige werkjes alweer! Heel speciaal!
Fijne zondag!
xxx
C.

Marlieke zei

Zozo jij hebt niet stilgezeten! Dit ziet er heeeeel mooi uit!

Romy zei

Wauw, deze Bohemia-girl kan zo een museum in! Wat heeft ze een prachtige hoed gekregen door die bloemen en de blauwe verf geeft het canvas net iets extra's. Werkelijk schitterend!

MadeByMaly zei

Wow Odetta wat is dit geweldig mooi!

Jol@nd@ zei

WOW! Echt super en die bloemen zo vind ik echt geweldig!

Groetjes Jolanda