donderdag 3 juni 2010

Sha la lie, sha la la, ik heb een Cuttlebug!!!!!

Even snel een berichtje tussendoor, want deze week heb ik nauwelijks tijd om iets te maken. Omdat ik al een aantal jaren niet op vakantie ben geweest en dit jaar ook niet ga, heb ik mezelf eindelijk verwend met een Cuttlebug. Dat was ondertussen een 4-jarenplan geworden. De hobbywinkel in de buurt van mijn werk, Kreamiek (waar ze naast fruit ook een heleboel hobbyspullen verkopen) had een waanzinnige aanbieding. Een enorme buitenkans Het is de roze uitvoering geworden, want helaas voor mij was de groene kleur op. Maar ik ben er dolgelukkig mee!!! Dus zing ik de hele dag: Sha la lie, sha la la, ik heb een Cuttlebug.

6 opmerkingen:

Romy zei

Sha la lie, sha la la, ik heb een Cuttlebug klinkt toch veel beter dan Sha la lie, sha la la, ik ben verliefd:) Ik kan me voorstellen dat je hier zo ongelovelijk blij mee bent. En je hebt zo'n zelfverwennerijtje echt wel verdiend!! Veel plezier met je nieuwe scrapbuddy:)

SCRAP TALK zei

Hoy, hoy, jippie!!! Jij gaat veel plezier beleven aan je ROZE cuttlebug! Ik heb een groene en ik droom van een roze! Hihi! Ooooh en dan die mooie stansen van Marianne Design en van Joy en van... blabla... als je info wil, dan gil je maar :-)) Ik ken het hele gamma van buiten ;-))
Liefs,
xxx
C.

Lean zei

ojojojajajaj daar ga je heeeeeel veeeeel plezier van hebben.
gr,Lean....enuhh ik bestel ook niet in amerika kan je dus niet helpen succes!!!!!

Jolanda zei

Gefeliciteerd...ik heb er geen...wil m wel...en toch weer niet.Als jij test oftie handig is......kan ik m altijd nog kopen (ooit,duur...)laat je t weten??
Groetjes!

Marlieke zei

Wat leuk dat je nu ook een Cuttlebug hebt! Ik vind 'm helemaal leuk! Net als carine heb ook ik een groene maar droom ook van een rze, hihi, maar zonder te klagen hoor watn ik ben maar wat blij dat ik een groene heb! Ik wens je veel plezier!!

Jol@nd@ zei

wat super en ik snao dat je hier blij mee bent! Heel veel plezier ermee!

Groetjes Jolanda