maandag 19 oktober 2009

Halloween-kaart

Het is bijna jammer dat wij hier in Nederland geen Halloween vieren, want de Halloweenkleuren zijn altijd heel erg warm. Daarentegen is Rob op 31 oktober jarig, en dat is met Halloween. Meestal duiken er dan feestlichtjes met pompoentjes, spookdecoratie of zo op.

Deze kaart (de laatste tijd maak ik alleen nog maar kaarten, en dan heb ik nog niet eens een kerstkaart gemaakt) is gemaakt met het designpapier van het helaas gesneuvelde merk Daisy D's. Dus hun designpapier is inmiddels vintage geworden. De stempel is afkomstig van Stampinback. De stempel is ingekleurd met een Copic Markers (de haartjes, het gezichtje en het handje). Verder heb ik ook nog metalic waterverf gebruikt en de pompoen heb ik besprayed met Tattered Angels Glimmer Mist in de kleur Tiger Lily. De randjes zijn met de allerhotste randpons van dit moment, de Doily Lace van Marta Stewart, bewerkt. Het vleermuisje en Halloweenkaartje komen bij de Xenos vandaan. Het bedeltje komt uit Romy's winkeltje Scrapstuff en more (zie mijn blogrol voor de link).

7 opmerkingen:

Lean zei

Heel mooi pfff ik heb ook nog geen kertskaart gemaakt en ik moet nog twee verjaardagskaarten 1 voor zeg maar nu en en voor eind nov bleleleel ik heb geen zin.
gr,Lean.

Romy zei

Ik ben het helemaal met je eens. Misschien moeten we maar samen een Halloweenclub op richten en alles gaan regelen, haha. Halloween is zo'n gaaf feest en de sfeer is ook zo heerlijk. Je kaartje is in ieder geval supermooi! En helemaal in Halloween-stijl.

SCRAP TALK zei

Prachtig! Wat een mooie kleuren, rand,heks... I love it!

Jol@nd@ zei

Wauw! wat een prachtige kaart is dit geworden en je hebt ook erg leuk papier gebruikt!!

Groetjes Jolanda

Jolanda zei

SUPER,een echte Odetta!!!Mooi die border..(heb m ook vergeet m alleen vaak,zoals al mijn ponsen)Mijn neefje is ook de 31 e jarig!

Marlieke zei

Deze vind ik zo mooi geworden! Helemaal goed! Die kleuren.....smelt

MadeByMaly zei

Hij is weer heel gaaf Odetta. Ook ik vind deze kleuren erg mooi en warm. En ook ik vind ponsen en glimmermist helemaal te gek en gebruik ze dan ook graag.