vrijdag 10 augustus 2012

High Tea met IraWHEN HOURS
FEEL LIKE MINUTES
YOU KNOW
YOU'RE CELEBRATING
WITH GOOD FRIENDS


Gisteren samen met Ira een heerlijke dag beleefd. Het weer zat mee en de ambiance van de High Tea was geweldig! Maar vooral het gevoel van het elkaar al jaren te kennen en hetzelfde gevoel voor humor zorgden er voor dat de dag voorbij vloog. Haar man Jan had ook nog eens lekker gekookt en ik voelde mij meer dan welkom bij deze hele lieve en zeer gastvrije mensen!!! Om 22.30 uur was ik thuis, hahaha.

Ira had voor mij deze romantische High Tea-kaart voor mij gemaakt! Prachtige kleurtjes en details!


En heeft Ira deze amuselepel schitterend gedecoreerd! Ik vond het een heel erg origineel idee!!!


Een close-up van dit lieve en nostalgische tafereeltje.


Zie hier hoe sprookjesachtig de thee bij de High Tea was verpakt: in boekvorm.

Lieve Ira & Jan, nogmaals heel hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid en de hele fijne dag!!!!

Voor meer prachtig werk van Ira, zie haar blog: http://irascreacorner.blogspot.nl/ .

6 opmerkingen:

Lean zei

Heerlijk hoor dat je zo genoten hebt en mooie creaties heb je ook gekregen van Ira.Maar dat kan ze ook wel hahahha
fijn weekend doegggg,Lean

Janny zei

Wat ziet dat er leuk uti en wat zal je genoten hebben. leuk zo'n dagje. Ik weet het niet zeker maar volgens mij kom jij uit Amersfoort, ik ben in ieder geval ook Amersfoortse van geboorte, mijn kinderen zijn er geboren en ga altijd mijn zusjes opzoeken in Amerfoort.Kleine wereld toch?

Fijn weekend,

Janny

Ira Huberts zei

Wat hebben we gisteren inderdaad genoten hè? Sterker: ik ben er nog steeds van aan het nagenieten!! Kan me helemaal vinden in je quote, want zo is het helemaal! Blij dat je weer goed en veilig bij je mannetje bent thuis gekomen ;-) Veel liefs en nogmaals superbedankt voor deze onwijs leuke dag!! Dikke kus, Ira xox
irascreacorner.blogspot.com

Romy zei

Zo te horen hebben jullie niet alleen online, maar ook in het echt een goede klik:) Het klinkt als een heerlijke dag. En jullie hebben elkaar maar in de watten gelegd met zulke prachtige handgemaakte cadeaus:)

jacirascrap zei

Vim conhecer seu blog porque adoro demais a Ira e se voces tem uma bela amizade, sim voce também deve ser uma pessoa especial!! Que belo momento passaram juntas! Que maravilhosos presentes! Agora vou conhecer um pouco mais de seu blog!

MadeByMaly zei

Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben van elkaar en van de high tea (en van al die prachtige kado's, wat zijn ze mooi!)