donderdag 3 mei 2012

Een shabby-chic mini foto-album
Voor de hond Hilver van Marjo heb de kaftjes van dit mini-album in de shabby chic stijl bewerkt. Deze kleurencombinatie wordt heel erg vaak in het tijdschrift "Ariadne at Home" gebruikt en die vond ik ook bij het designpapier, de fabric ticket en de journal card uit de lijn "Ladies and Gents" van Webster's Pages terug. Het mini-album van chipboard van het merk Papermania, het pastelmintgroen kwastje en de stoere vintage dog tag komen bij Marjo uit de winkel vandaan. Met een Waco Pearl Maker in de kleur Pastelmint heb ik een mooi bijpassend randje gemaakt. De bloemen zijn Prima Marketing. In dit album passen foto's van het formaat 9 x 13 cm.

En zeg nu zelf, is dit niet een stijlvol foto-album voor een reu???!!!!

3 opmerkingen:

MadeByMaly zei

Dit is inderdaad een heel stijlvol album voor Hilver geworden. Zowel baasje als hond zullen er erg blij mee zijn denk ik zo.

Lean zei

Wooof helemaal goed heerlijke kleurtjes daar gaat hij vast van kwispelen!

Ira Huberts zei

Oh wat een gaaf album Odetta! Gewoonweg koninklijk is het geworden! Heel chic met de losse tag eraan en mooie bedel en al die kleine pareltjes eromheen! Ben je lekker druk in de weer geweest met je perlenpen ;-) Fijn weekend, liefs, Ira