dinsdag 27 december 2011

Er is een lief klein meisje geboren!!!

Ik hoop dat jullie allemaal een sfeervolle kerst achter de rug hebben! Zelf hebben wij een heerlijke, relaxte kerst achter de rug samen met mijn ouders en schoonouders.

Onlangs ontvingen wij een van Marlieke en Maarten Smetsers een kerstkaart met een geboortekaartje. Op 15 december jl. is hun dochter Femke geboren! Ik wens jullie samen heel veel geluk, liefde en gezondheid toe. En niet te vergeten: een onwijs fijne kraamtijd!
Wil je Femke bewonderen, want het is eerlijk waar een prachtig poppetje om te zien, ga dan naar de blog van Marlieke: http://jufmarlieke.blogspot.com/.

Uiteraard heb ik een felicitatiekaartje en een mini baby-album gestuurd. Wellicht dat de familie Smetsers deze reeds hebben ontvangen, want met je post weet je het momenteel niet zo goed. Hier onder zie je foto's van de kaart en van de kaftjes en enkele bladzijden uit het mini-album. Het kaartje is gemaakt met stempels van Eline Pellinkhof. Het mini-album is overigens een combinatie van Lullabye Lane (Webster's Pages), Romantique (Prima Marketing) en From Baby to Bride (Graphic 45).6 opmerkingen:

Marlieke zei

Jazeker hebben wij de post ontvangen! Onwijs bedankt, het was genieten om de envelop te openen. Het ziet er allemaal zo mooi uit!

Romy zei

Wauw, wat een prachtig mini album en kaartje hebben jullie voor de kleine meid en haar kersverse ouders gemaakt! Het mooie, grillige album is dit schattige meisje op het lijf geschreven:)

Lean zei

Prachtig is die geworden Odetta en je kaartje ook!
groetjes,Lean

Karin Wouters zei

Wat een schattig kaartje!! Het boekje is ook erg prachtig, daar zullen mama, papa en baby Femke wel blij mee zijn!

MadeByMaly zei

Wat een prachtige kaartje en mini-album heb je voor Femke en haar papa en mama gemaakt.
Ik wil je bij deze ook bedanken voor jou kaartje, wat een geweldige verwennerij toch weer!

Jolanda zei

MOOI!!!!